Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Δέματα αγάπης από τα ΕΛΤΑ

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, σταθερά προσηλωμένα στον κοινωνικό τους χαρακτήρα, ολοκλήρωσαν τη δράση στήριξης προς τους κατοίκους των πληγεισών περιοχών της Δυτικής Αττικής αφού συγκέντρωσαν και παρέδωσαν ογδόντα επτά τόνους δεμάτων με είδη πρώτης ανάγκης στο «Κέντρο διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης» της Περιφέρειας Αττικής.

Η δράση ξεκίνησε μετά από πρωτοβουλία και απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου των ΕΛΤΑ να διαθέσουν το δίκτυό τους, δημιουργώντας έτσι μια αλυσίδα αλληλεγγύης και στήριξης προς τους πληγέντες. Τα δέματα αγάπης συλλέγονταν από τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας στο δίκτυο των ΕΛΤΑ και παραδίδονταν καθημερινά από τις 20 Νοεμβρίου ως και το τέλος Δεκεμβρίου του 2017.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ευχαριστούν τους χιλιάδες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία αυτή και συνέβαλαν στην επιτυχία της προσπάθειας, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.

Τα ΕΛΤΑ, πιστά στον ανθρωποκεντρικό τους ρόλο, δεσμεύονται να λειτουργούν πάντα προς αυτή την κατεύθυνση ευελπιστώντας πως όλοι μαζί έχουμε τη δύναμη να συμβάλλουμε στην υποστήριξη των συνανθρώπων μας.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση