Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Ξυλοδαρμός στο θέατρο «Χυτήριο»

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο με θύμα την Σοφία Παυλίδου και θύτη τον συνάδελφό της, Μάνο Παπαγιάννη, έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας προκαλώντας και τις αναμενόμενες αντιδράσεις από τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δύο ηθοποιοί ήρθαν σε ρήξη την Πέμπτη, αμέσως μετά το τέλος της παράστασής τους στο Θέατρο «Χυτήριο». Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι η ηθοποιός δεν ανέφερε κάποιες ατάκες πάνω στην σκηνή και ο Μάνος Παπαγιάννης της ζήτησε τον λόγο. Η ηθοποιός προσπάθησε να δικαιολογηθεί ενώ ακολούθησαν βρισιές από τον ηθοποιό που στη συνέχεια φέρεται ότι χτύπησε ή έσπρωξε βίαια την Σοφία Παυλίδου η οποία κατέληξε στα επείγοντα του Ασκληπιείου Βούλας.

Η ηθοποιός κατέθεσε μήνυση κατά του Παπαγιάννη, ο οποίος φέρεται να εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο.

H ηθοποιός περιέγραψε με αναλυτικό τρόπο τι συνέβη το βράδυ της Πέμπτης μετά το τέλος της παράστασης μιλώντας σε εκπομπή του καναλιού «Ε». Ο καταγγελλόμενος Μάνος Παπαγιάννης το βράδυ της Κυριακής προσήλθε κανονικά στο θέατρο για την παράσταση συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Αγγελική Δαλιάνη, η οποία και είναι η αντικαταστάτρια της Σοφίας Παυλίδου στην παράσταση. Ο κ. Παπαγιάννης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν για το περιστατικό με την κυρία Παυλίδου, χωρίς να κάνει ωστόσο κάποια δήλωση.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση