Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

ΟΤΘ: Webinar προώθησης της Θεσσαλονίκης στο Ισραήλ

H προβολή της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε με την αποστολή ηλεκτρονικής πρόσκλησης στα μέλη της ITTAA (τουριστικά γραφεία και tour operators) της χώρας, αλλά και στο σύνολο των εργαζομένων στα γραφεία τουρισμού του Ισραήλ.
Με μία ειδική εσωτερική οπτικοακουστική παραγωγή προσαρμοσμένη στα ενδιαφέροντα και τα ζητούμενα των Ισραηλινών τουριστών στη γλώσσα τους, ο ΟΤΘ παρουσίασε την Θεσσαλονίκη στους συμμετέχοντες.

Η προώθηση φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου στην οποία αναρτήθηκε προωθητικό banner το οποίο οδηγεί στο portal του ΟΤΘ thessaloniki.travel.

Οι επαγγελματίες του τουρισμού στο Ισραήλ θα λάβουν newsletter με την παρουσίαση του webinar και ενημερωτικό υλικό για τη Θεσσαλονίκη.

Το ενδιαφέρον των travel agents που παρακολούθησαν τo webinar ήταν έντονο όπως φάνηκε από το session Ερωτήσεις- Απαντήσεις μετά το πέρας της παρουσίασης που συντόνισε με επιτυχία ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Λύσανδρος Τσιλίδης.

Οι Ισραηλινοί επιθυμούν να γνωρίσουν τη Θεσσαλονίκη, δεδομένου των ισχυρών ιστορικών δεσμών που τους συνδέουν με την περιοχή, αλλά και του έντονου ενδιαφέροντος που έχουν για τον πολιτισμό.

Επίσης η πόλη έχει καθιερωθεί ως ένας δημοφιλής city break προορισμός, ενώ σημαντικό πλεονέκτημα για την προσέλκυση Ισραηλινών τουριστών συνιστά η ύπαρξη απευθείας αεροπορικών συνδέσεων της Θεσσαλονίκης με το Τελ Αβίβ σε όλη τη διάρκεια του έτους.
Ετικέτες: ,

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση