Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Νέοι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Τρικκαίων

O Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του και ανανεώνει τα πρόσωπα, αλλάζοντας τους αντιδημάρχου. Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου ανακοινώνει ότι από τις 29 Ιανουαρίου 2018 επέρχονται αλλαγές και ανακατατάξεις στη διοίκηση του Δήμου, σε συγκεκριμένες αντιδημαρχίες.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, οι νέοι υλοποιητές της πολιτικής του Δήμου, είναι:
Αντιδήμαρχος Περιφέρειας (Α' Τομέας): Αχ. Λασπάς
Αντιδήμαρχος Περιφέρειας (Β' Τομέας): Χρήστος Μπούρας
Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής & Περιβάλλοντος: Παναγιώτης Ντιντής
Αντιδήμαρχος Δημ. Σχέσεων & Υπηρεσιών: Σοφία Αλεστά
Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας: Σωτήρης Σακκάς
Αντιδήμαρχος Οικονομικών: Ελένη Κογιάννη
Αντιδήμαρχος Κοιν. Μέριμνας - Εμπορίου & Αναπτ. Υπαίθρου: Κώστας Ψύχος
Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νεολαίας: Άκης Αναστασίου
Οι νέοι αντιδήμαρχοι αναλαμβάνουν καθήκοντα στις 29/01/2018

Πρόεδροι Δημοτικών Επιχειρήσεων
ΔΕΥΑΤ: Τάκης Παζαΐτης. Από 09/04/2018, Νίκος Λέρας
Αστική Ανάπτυξη: Άκης Αναστασίου. Από 09/04/2018, Χριστόφορος Ρόμπος
e-Trikala : Γιάννης Κωτούλας
Δημοτικό Θέατρο : Χρυσόστομος Κυρίτσης
Αντιπρόεδρος Μουσείου Τσιτσάνη: Βασιλένα Μητσιάδη
Οι απερχόμενοι αντιδήμαρχοι εργάστηκαν με ζήλο και με τρόπο συνεχή, επίμονο, μεθοδικό. Ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στα όσα καθήκοντα τους ανατέθηκαν, καθώς και στις πολλές έκτακτες περιστάσεις.
Ο κ. Παπαστεργίου ευχαριστεί και δημοσίως τους αποχωρήσαντες, τονίζοντας για τον καθένα, ότι εργάστηκε με εξαιρετικό τρόπο, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του/της.

Συγκεκριμένα:
- Η Ελένη Πούλιου διαχειρίστηκε υποδειγματικά, δύσκολες και πρωτόγνωρες για τις περιοχές μας περιπτώσεις, όπως την πλημμύρα του Σεπτέμβρη του 2016 αλλά και τις χιονοπτώσεις του Ιανουαρίου 2017, επιλύοντας μικρά και μεγάλα προβλήματα.
- Ο Χρήστος Γούλας στη θητεία του δημοπράτησε και να κατασκεύασε 35 νέες, ασφαλείς, πιστοποιημένες παιδικές χαρές, δίνοντας παράλληλα καθημερινές μάχες με το... τέρας του πρασίνου στην πόλη και τα χωριά.
- Η Ντίνα Δήμα ολοκλήρωσε με επιτυχία αδελφοποιήσεις, πολλές και απαιτητικές εκδηλώσεις, ονοματοδοσίες και φρόντισε ο Δήμος Τρικκαίων να βελτιώσει το προφίλ του σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα προώθησε το νέο ΟΕΥ του Δήμου.
- Ο Δημήτρης Βασταρούχας σήκωσε το δύσκολο φορτίο της καθαριότητας και του ηλεκτροφωτισμού, παραδίδοντας φέτος την πιο όμορφα στολισμένη πόλη στα χρονικά. Παράλληλα δρομολόγησε σημαντικές αλλαγές στο αμαξοστάσιο του Δήμου.
- Η Έφη Λεβέντη άλλαξε την εικόνα των αθλητικών χώρων, με τη ριζική ανακατασκευή του Κλειστού της Μπάρας και του Κολυμβητηρίου μετά από 40 χρόνια, των εξωτερικών γηπέδων του σταδίου, του ΕΑΚ Μπάρας και άλλων αθλητικών χώρων.
Επίσης, ο κ. Παπαστεργίου ευχαριστεί τους προέδρους των Δημοτικών Επιχειρήσεων, καθώς ο καθένας με τον τρόπο του, βοηθά το έργο του Δήμου.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση