Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Η Cyprus Airways εγκαινιάζει το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων

Οι Cyprus Airways θα ξεκινήσουν το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων στις 30 Οκτωβρίου με 28 προγραμματισμένα εβδομαδιαία δρομολόγια με επιστροφή σε τέσσερα βασικά αεροδρόμια.

Η Αθήνα θα εξυπηρετείται με μια διπλή καθημερινή πτήση, ενώ το Τελ Αβίβ και η Βηρυτός θα εξυπηρετούνται με έξι εβδομαδιαία δρομολόγια. Οι πτήσεις προς το Ερεβάν θα συνεχιστούν καθ’όλη τη διάρκεια του χειμώνα με δύο φορές την εβδομάδα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Cyprus Airways, Paul Sies, δήλωσε: «Αυτό το πρόγραμμα δείχνει την ισχυρή δέσμευση της Cyprus Airways για τη συνδεσιμότητα του νησιού και την τοπική οικονομία και τουριστική βιομηχανία. Χτίζουμε σιγά-σιγά και πάλι δομική και συχνή συνδεσιμότητα μεταξύ της Κύπρου και βασικών προορισμών και είμαστε υπερήφανοι γι’αυτό. Παραμένουμε δεσμευμένοι να βοηθήσουμε και να αναπτύξουμε τον τουρισμό και την οικονομία διευκολύνοντας τα ταξίδια και εξυπηρετώντας την κυπριακή αγορά, την οικονομία της και την τουριστική βιομηχανία, ενώ η δέσμευσή μας επεκτείνεται στο να είμαστε η μόνη Κυπριακή σημαιοφόρος αεροπορική εταιρεία που συνδέει δομικά την Κύπρο. Οι Cyprus Airways προσφέρουν περισσότερη διαρθρωτική συνδεσιμότητα από και προς τη χώρα από οποιονδήποτε άλλο κυπριακό αερομεταφορέα».
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση