Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

ΡΟΔΟΣ 5-0: Παγκόσμια καμπάνια από τον ΠΡΟΤΟΥΡ για την προώθηση του Silver τουρισμού

O Οργανισμός Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού, παρουσιάζει σήμερα με ιδιαίτερη χαρά το πρόγραμμα «ΡΟΔΟΣ 5-0/ Rhodes 5-0», προσανατολισμένο στην ενίσχυση τουsilver τουρισμούκατά τη χαμηλή περίοδο και στην επέκτασητης χρονικής διάρκειας της σεζόν.

Βασική επιδίωξηείναι να αποτελέσει το εν λόγω πρόγραμμα τη βάση για ένα νέο τουριστικό προϊόν, που θα μπορούσε να αναπτυχθεί στη Ρόδο, εφόσον υπάρξει σύμπλευση και αρωγή από τους εμπλεκόμενους stakeholders, ιδιωτικούς και μη φορείς.

Το “Ρόδος 5-0” με τον ιδιαίτερο και εμπνευσμένο τίτλο του, ήρθε για να δείξει το δρόμο προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Το πρόγραμμα εμπεριέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που διαθέτει η Ρόδος,ώστε να προσθέσει ένα τέτοιο καινοτόμο προϊόνστην προϊοντική της «φαρέτρα»και να το παρουσιάσει στις διεθνείς αγορές.

Πολιτισμός, ιστορία, γαστρονομία, περιπατητικές εμπειρίες, σύγχρονη Ροδίτικη ζωή, γευσιγνωσία, επισκέψεις σε μουσεία, εξερεύνηση και ανακάλυψη, βραδινές διαδρομές και διασκέδαση, ευεξία και χαλάρωση, μαγειρεύω και γεύομαι, απολαμβάνω και παίρνω μαζί μου οσμές και μυστικά 23 αιώνων, της Ροδίτικης γης… Όλα αυτάτα πλεονεκτήματα της Ρόδου αξιοποιούνται για την ανάπτυξη της ειδικής μορφής του Silverτουρισμού στο νησί.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση