Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Θετικά τα μηνύματα το 2018 για τον ελληνικό τουρισμό από την Ισπανία

Τα μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό είναι θετικά για το 2018 από την ισπανική αγορά, καθώς στο πλαίσιο των επαφών της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, στη διεθνή τουριστική έκθεση FITUR στη Μαδρίτη, με εκπροσώπους τουριστικών ομίλων, ταξιδιωτικών γραφείων και αεροπορικών εταιρειών, διαπιστώθηκε ότι καταγράφεται διψήφια αύξηση στις μέχρι στιγμής προκρατήσεις.

Η κα Κουντουρά συναντήθηκε επίσης με τον Υπουργό Τουρισμού του Λιβάνου κ. Avedis Guidanian. Στη συνάντηση τονίστηκε η σημαντική αύξηση των τουριστικών ροών από τον Λίβανο προς την Ελλάδα το 2017 και η θετική δυναμική για το 2018. Επίσης συζητήθηκαν οι δυνατότητες ενίσχυσης της διμερούς τουριστικής συνεργασίας και η ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών στο πλαίσιο ειδικότερα του προγράμματος πολιτιστικού τουρισμού στη Μεσόγειο του Λιβάνου σε συνεργασία με το Συμβούλιο της Ευρώπης και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού για την Διαδρομή των Φοινίκων (Phoenician’sRoute). Ο κ. Avedis Guidanian ζήτησε από την κα Κουντουρά την υποστήριξή και τη συνεργασία της για την ανάληψη και προώθηση κοινών δράσεων και εν όψει της επικείμενης παρουσίασης του πιλοτικού προγράμματος στη Βηρυτό.

Η Υπουργός έδωσε ακόμη το παρών στην ειδική εκδήλωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών για την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Εκτελεστικού Συμβουλίου του Οργανισμού για την περίοδο 2018-2021, όπου η Ελλάδα έχει εκλεγεί για πρώτη φορά μέλος.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση