Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας

Συνάντηση του Πρόεδρου κ. Σταύρου Καφούνη και του Γεν. Γραμματέα κ. Αθανάσιου Τσαγγάρη, με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Αλέξανδρο Φλαμπουράρη πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η «ανάληψη πρωτοβουλίας για την αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας».

Στην συνάντηση, συζητήθηκαν στα κύρια σημεία παρεμβάσεων, που είναι η εμπέδωση κλίματος ασφάλειας σε καταναλωτές, επιχειρηματίες και κατοίκους, η βελτίωση της εικόνας του δημόσιου χώρου και η ανάπτυξη των υποδομών, ώστε το εμπορικό κέντρο της πόλης να μπορέσει να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες Ελλήνων και ξένων καταναλωτών και επισκεπτών.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε για την ανάγκη έναρξης προσπάθειας αναβίωσης εμπορικών αξόνων που έχουν κλειστά καταστήματα, δημιουργώντας κίνητρα για τους ιδιοκτήτες των ακινήτων και τους επιχειρηματίες, με σκοπό την επαναλειτουργία της τοπικής αγοράς.

Ο Υπουργός κ. Φλαμπουράρης ανακοίνωσε ότι ήδη σχεδιάζονται ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Σταύρος Καφούνης ζήτησε την συμμετοχή του συλλόγου στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των δράσεων αυτών και επιπροσθέτως έκανε έκκληση στον Υπουργό, για τον συντονισμό όλων των συναρμόδιων Υπουργείων και φορέων που εμπλέκονται στην προσπάθεια αναβάθμισης του εμπορικού και τουριστικού κέντρου της πρωτεύουσας.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση