Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Πωλητήριο στη βίλα του Γιώργου Μαρίνου

Ο Γιώργος Μαρίνος τα τελευταία χρόνια ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει απομακρυνθεί από το θέατρο, τις παραστάσεις αλλά και από τον παλαιότερο τρόπο ζωής του.

Ανάμεσα στις αλλαγές στην προσωπική του ζωή είναι και η απόφαση να πουλήσει τη βίλα του στον Νέο Βουτζά, μία απόφαση που επικαλείται ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος βασίζεται στο γεγονός ότι έζησε εφιαλτικές στιγμές το 2012 όταν ενώ ξεκουραζόταν εκεί, δυο άγνωστοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι του, από μια ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα.

Συνειδητοποιώντας πως η ζωή του βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο, τους αποκάλυψε το συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου του χωρίς να φέρει αντίσταση. Όπως έγινε τότε γνωστό, οι δράστες αφαίρεσαν κοσμήματα και αντικείμενα αξίας 100.000 ευρώ, καθώς και 25.000 ευρώ σε μετρητά.

Έτσι ο καλλιτέχνης αποφάσισε να το πουλήσει και γι αυτό απευθύνθηκε σε γνωστό μεσιτικό γραφείο. Η βίλα έχει χάσει την αίγλη του παρελθόντος καθώς ο χρόνος άφησε έντονα τα σημάδια του. Ο καταπράσινος κήπος μοιάζει με άγονη γραμμή ενώ η πισίνα είναι άδεια. Όλο το οικόπεδο είναι αφρόντιστο και μοιάζει εγκαταλελειμμένο.

Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν σε συζητήσεις για να πουλήσει και το διαμέρισμα που είχε στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στο οποίο έμενε όταν δεν επιθυμούσε να βρίσκεται στο Νέο Βουτζά.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση