Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Χρήση ναρκωτικών μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο

Νέα στοιχεία για την κατάσταση που επικρατεί στους πανεπιστημιακούς χώρους έδωσε ο αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, Μάνος Στεφανίδης. Με επιστολή του αποκαλύπτει τις σεξουαλικές επιθέσεις και τα μαχαιρώματα κατά φοιτητών στην Πανεπιστημιούπολη.

Πρόκειται για ένα βίντεο ντοκουμέντο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, όπου μέσα σε μια από τις αίθουσες βρίσκεται άτομο το οποίο μόλις έχει κάνει χρήση ναρκωτικών. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή καθηγητή τις συγκεκριμένες εικόνες κατέγραψε φοιτήτρια η οποία αναγκάστηκε να σταματήσει τις σπουδές της εξαιτίας όλων όσων συμβαίνουν στους χώρους του Πανεπιστημίου.

Ο κ. Στεφανίδης, μιλώντας την Τρίτη στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή, αναφέρθηκε στα περιστατικά επιθέσεων εντός του χώρου της Πανεπιστημιούπολης σημειώνοντας ότι έχει πέσει και ο ίδιος θύμα επίθεσης.

«Μου έχουν διαρρήξει το γραφείο, μου έχουν ανοίξει το αυτοκίνητο. Τρεις τραμπούκοι με ένα σκύλο μου επιτέθηκαν και όπως έμαθα, βάζουν στο περιλαίμιο του σκύλου τα «σκονάκια», αφήνουν τον σκύλο μέσα στο πανεπιστήμιο για να γίνει η διακίνηση χωρίς να φαίνονται εκείνοι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο καθηγητής.

«Συνάδελφοι ήρθαν και μου προσκόμισαν νέα στοιχεία. Για παράδειγμα, στο πάρκινγκ, έξω από την φοιτητική εστία, επί της Ούλωφ Πάλμε, γίνεται διακίνηση ναρκωτικών. Έμαθα ότι δύο φοιτήτριες δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση και από το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα ρούχα της μία κοπέλα, ο δράστης συνελήφθη. Τώρα είναι η σειρά του υπουργείου Παιδείας», σημείωσε.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση