Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Γιατί οι Αθηναίοι που «ξέρουν» προτιμάνε τη Σέριφο;

Είναι παγκοσμίως γνωστό ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν θησαυρό φυσικής ομορφιάς και μαγικών παραλιών. Πολλοί ταξιδιώτες έχουν την επιλογή ενός ήσυχου νησιού ή ενός πιο κοσμοπολίτικου.

Ποιά είναι τα κριτήρια όμως για την επιλογή ενός νησιού;

Η Guardian πρόσφατα πραγματοποίησε έρευνα στις επιλογές των Αθηναίων, καθώς θεωρεί ότι αυτοί ταξιδεύουν περισσότερο και «ξέρουν» καλύτερα. Κατέληξε λοιπόν πως το νησί που επισκέπτονται πιο συχνά είναι η Σέριφος.
Οι Αθηναίοι προτιμούν Σέριφο
Τι είναι, όμως, αυτό που κάνει τη Σέριφο τόσο δημοφιλή σε «αυτούς που ξέρουν»;

Σύμφωνα με την Guardian, αυτό που κάνει τη Σέριφο ελκυστική είναι πως είναι ένα νησί χαμηλών τόνων που περιορίζεται στη χώρα, ενώ το υπόλοιπο νησί είναι άγριο και άγονο. Ενώ άλλα νησιά των Κυκλάδων, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, πνίγονται στη νυχτερινή ζωή, τα πολυτελή ξενοδοχεία, το γκουρμέ φαγητό και τους ανάλογους τουρίστες που ανταποκρίνονται στα παραπάνω, η μαγευτική Σέριφος προσφέρει δραματικά τοπία, ενώ η έλλειψη αεροδρομίου μειώνει τους επισκέπτες.

Τέλος, η Guardian περιγράφει πως ανάμεσα σε άλλα θετικά, η Σέριφος έχει όμορφα μέρη για διαμονή που χρησιμοποιούν φυσικά υλικά για τη διακόσμησή τους, ενώ κάνει θετικά σχόλια για τα ταβερνάκια, τους σερβιτόρους και το καλό φαγητό.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση