Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Συνεργασία Περιφέρειας Αττικής και ΕΟΠΕ

Στην υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας, παρευρέθηκε ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού Σπύρος Πάντζας.

Μνημόνιο Συνεργασίας που υπέγραψαν σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, με τον Πρόεδρο του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), Γιώργο Καραμπέτσο και το Γενικό Γραμματέα Νεκτάριο Χαλβατζή, με στόχο τη διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος, τη βελτίωση των υποδομών και την ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Η διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος της πετοσφαίρισης, η βελτίωση των αθλητικών υποδομών και η ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού βρίσκονται στο επίκεντρο του Μνημονίου Συνεργασίας που υπογράψαμε σήμερα, στα γραφεία της Περιφέρειας, με τον Πρόεδρο του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), Γιώργο Καραμπέτσο και τον Γενικό Γραμματέα, Νεκτάριο Χαλβατζή.

Το ενδιαφέρον της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής για τον μαζικό αθλητισμό, για το δικαίωμα των πολιτών να αθλούνται, δεν είναι συγκυριακό. Αποτελεί κύριο μέλημά μας με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η υπογραφή, σήμερα, του Μνημονίου Συνεργασίας της Περιφέρειας με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση