Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Millennials: Youth Empowering Youth Across Greece

Η κοινότητα των Υποτρόφων Προγραμμάτων Υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α. επισκέπτεται τα Τρίκαλα για ένα διήμερο Συνέδριο για την κοινωνική υπευθυνότητα, την ρητορική και τα ΜΜΕ στον σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο κόσμο μας. Το Συνέδριο διοργανώνεται από δύο Έλληνες φοιτητές πανεπιστημίου, απόφοιτους του προγράμματος «Benjamin Franklin Transatlantic Fellows Institute». Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν νέες εκπαιδευτικές οπτικές, βασισμένες στην αμφίδρομη εκπαίδευση και την δια βίου μάθηση και να διαμορφώσουν την οπτική τους μέσα από συζητήσεις και debates. Αναζητούνται 24 νέοι μαθητές από τα Τρίκαλα, ηλικίας 15-18 ετών, οι οποίοι θέλουν να γίνουν μέρος μίας δυναμικής παγκόσμιας κοινότητας.

Δηλώστε συμμετοχή αν σας ενδιαφέρει:
• Η ανάπτυξη soft skills, ρητορικών και διαπροσωπικών ικανοτήτων που είναι αναγκαίες στην εποχή μας.
• Να διερευνήσουμε τι ορίζει την γενιά των Millennials και την αναδυόμενη I-Gen γενιά.
• Η συμμετοχή σε τοπικά, εθνικά και διεθνή προγράμματα νέων, καθώς και σε άλλες ευκαιρίες για ενδυνάμωση νέων. Θα δούμε αναλυτικά πως προσεγγίζουμε το στάδιο των αιτήσεων και τις βασικές αρχές ενός βιογραφικού σημειώματος.

Η συμμετοχή είναι χωρίς κόστος και η τελική προθεσμία συμμετοχών είναι η Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου! Σημειώνεται ότι η γλώσσα διεξαγωγής του Συνεδρίου είναι η Αγγλική, για αυτό το λόγο ένα Advanced ή Proficient επίπεδο Αγγλικών ενθαρρύνεται.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση