Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Αύξηση στις αφίξεις Ισραηλινών τουριστών

Οι κρατήσεις από το Ισραήλ προς την Ελλάδα, καταγράφουν νέα αύξηση διατηρώντας τη δυναμική της διψήφιας αύξησης της περσινής χρονιάς. Τα στοιχεία αυτά προέκυψαν από τις επαφές του Γενικού Γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), Κωνσταντίνου Τσέγα με παράγοντες της ισραηλινής τουριστικής βιομηχανίας στη διεθνή τουριστική έκθεση του Ισραήλ ΙΜΤΜ 2018 στο Τελ – Αβίβ.

Το 2017 οι αεροπορικές αφίξεις Ισραηλινών στην Ελλάδα ξεπέρασαν τις 503.000, με αύξηση στα επίπεδα του 15%, ενώ για το 2018 οι νέες απευθείας συνδέσεις με περισσότερους ελληνικούς προορισμούς καθ’ όλη τη χρονιά προβλέπεται να οδηγήσει σε νέα αύξηση Ισραηλινών τουριστών.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού συμμετείχε στην έκθεση ΙΜΤΜ 2018 με περίπτερο 100 τ.μ. και συνεκθέτες τις Περιφέρειες Ηπείρου, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου, Θεσσαλίας, Κεντρικής Μακεδονίας, τη Δημοτική κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Καβάλας «Δημωφέλεια», τον HATTA, ελληνικές ξενοδοχειακές αλυσίδες και τουριστικές επιχειρήσεις.

Στην έκθεση συμμετείχαν 170 εκθέτες από 50 κράτη. Η πλειοψηφία των επισκεπτών εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ελληνικούς προορισμούς και τα μοναδικά θεματικά τουριστικά προϊόντα της χώρας μας. Σημαντική ήταν η προσέλευση επισκεπτών σε μουσική εκδήλωση ορχήστρας από τη Ρόδο στο περίπτερο του ΕΟΤ.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση