Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Πέθανε ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ, Φλώρος Κωνσταντίνου

Πέθανε σε ηλικία 65 ετών ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Φλώρος (Μάκης) Κωνσταντίνου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του. Όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:

«Δύσκολη μέρα για εμάς. ‪Το ΠΑΣΟΚ έχασε έναν συνεπή ιδεολόγο, έναν καλό σύντροφο, έναν αγωνιστή της Δημοκρατίας. Οι κουβέντες του πάντα μετρημένες και ουσιαστικές. Και η μεγάλη περηφάνεια για τον Στέργιο πάντα δίκαιη. Καλό ταξίδι Μάκη Κωνσταντίνου.»

Ο Φλώρος Κωνσταντίνου γεννήθηκε το 1952 στο Καλαμπάκι Δράμας. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (1972-1976), απέκτησε διδακτορικό δίπλωμα στην αγροτική οικονομία από την Aκαδημία Oικονομικών Σπουδών Βουκουρεστίου και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Ινστιτούτο Ευρωπαϊκών Σπουδών του ULB στις Βρυξέλλες (1980-1981).

Το 1981 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Δράμας με το ΠΑΣΟΚ και εκλεγόταν ανελλιπώς έως το 1996. Από τον Οκτώβριο του 1993 έως το Σεπτέμβριο του 1995 διετέλεσε υφυπουργός Γεωργίας.

Την περίοδο 2000-2004 εξελέγη για τελευταία φορά βουλευτής ΠΑΣΟΚ Δράμας και στο διάστημα 2001-2004 διετέλεσε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση