Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Πλήθος επισκεπτών στο χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού Δράμας το τριήμερο

Το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού τέθηκε ξανά σε λειτουργία από το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου χαρίζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας και ανακούφισης στους επαγγελματίες του τουρισμού.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου Φαλακρού, Αλέξανδρος Νουλίκας, το κέντρο λειτούργησε από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα και κατακλύστηκε από κόσμο, καθώς οι καιρικές συνθήκες ήταν ευνοϊκές.

Υπενθυμίζεται, ότι το χιονοδρομικό κέντρο έμεινε κλειστό το Σαββατοκύριακο 10 - 11 Φεβρουαρίου, καθώς έληξε η σύμβαση λειτουργίας του και χρειάστηκε να γίνει εκ νέου διαγωνισμός την εβδομάδα που ακολούθησε, αναδεικνύοντας ανάδοχο και πάλι τον κ. Νουλίκα.

Ωστόσο, όλη αυτή η διαδικασία - τόσο το γεγονός ότι τη φετινή σεζόν το χιονοδρομικό κέντρο άργησε να λειτουργήσει, όσο και η πρόσφατη διακοπή - σύμφωνα με το διευθυντή του χιονοδρομικού - μείωσαν σημαντικά την επισκεψιμότητα. «Αν το κέντρο λειτουργούσε απρόσκοπτα, εκτιμώ ότι ο αριθμός των επισκεπτών θα ήταν διπλάσιος ή και τριπλάσιος, σύμφωνα με τη δυναμική που είχε αποκτήσει τη χρονιά που προηγήθηκε, δηλαδή την περσινή χειμερινή περίοδο (2016-2017)», είπε ο κ.Νουλίκας.

Παρά τις όποιες δυσκολίες ωστόσο, όσοι επέλεξαν την περιοχή της Δράμας εξεπλάγησαν ευχάριστα μαθαίνοντας τα νέα για την επαναλειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου, όπως σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας, Άγγελος Καλλίας.

«Το θετικό ήταν ότι όλοι έμειναν ευχαριστημένοι και δεδομένων των συνθηκών δουλέψαμε με πληρότητες 80 με 85%. Βέβαια τα στοιχεία αναφέρονται στο Σαββατοκύριακο και όχι στο τριήμερο», τόνισε ο κ.Καλλίας.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση