Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

ISPO Munich 2018

Δύο ήταν οι ελληνικές συμμετοχές στη Διεθνή Έκθεση Αθλητικών Ειδών, ISPO MUNICH 2018, του Μονάχου. Οι εταιρείες Fieratex S.A. και Pentagon Tactical Sportswear έλαβαν μέρος στην έκθεση στην οποία συμμετείχαν 2.801 εταιρίες - εκθέτες, ενώ συγκέντρωσε περισσότερους από 84.000 εμπορικούς επισκέπτες από 120 χώρες.

Στη φετινή διοργάνωση ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο θέμα «Digitalization», όπου προβλήθηκαν οι νέες ψηφιακές λύσεις για την κατασκευή, το μάρκετινγκ και τη διανομή των αθλητικών ειδών, με παρουσιάσεις και trainings της ISPO Academy. Σημειώνεται ότι στις 28 και 29 Ιουνίου 2018 πρόκειται να διεξαχθεί, για πρώτη φορά στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου, εκδήλωση σχετικά με την Ψηφιοποίηση για τη Βιομηχανία Αθλητικών Ειδών, με την ονομασία «ISPO Digitize».

Η επόμενη διοργάνωση της ISPO MUNICH θα πραγματοποιηθεί στις 3 έως 6 Φεβρουαρίου 2019, στο Μόναχο. Μάλιστα, λόγω της αυξημένης ζήτησης της έκθεσης, στην επόμενη διοργάνωση της ISPO MUNICH πρόκειται να προστεθούν δύο επιπλέον εκθεσιακές αίθουσες, όπου θα εκπροσωπηθούν κυρίως εταιρίες - εκθέτες από τους τομείς Outdoor και Health & Fitness. Με την προσθήκη αυτή, η ISPO MUNICH θα διαθέτει συνολικά 18 αίθουσες.

Στο δυναμικό των διοργανώσεων της ISPO συγκαταλέγονται και Διεθνείς Εκθέσεις που ξεπερνούν τα σύνορα της Γερμανίας και συγκεκριμένα η ISPO SHANGHAI (Σαγκάη, 5-7.07.2018) και η ISPO BEIJING (Πεκίνο, 16 -19.01.2019) με τη συμμετοχή πλήθους εκθετών και μεγάλη απήχηση στο κοινό.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση