Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς απέκτησε τμήμα τουριστικών σπουδών!

Σε μία χώρα, όπου ο τουριστικός κλάδος αποτελεί βασικό μοχλό ανάπτυξης, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς συμβάλει στην ανάπτυξή του με τη δημιουργία τμήματος τουριστικών σπουδών. Στόχος του εγχειρήματος αυτού είναι να δημιουργηθεί ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του σύγχρονου τουριστικού χώρου.

Η ακαδημαϊκή περίοδος για το τμήμα ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2017 με μαθήματα σχετικά με την Τουριστική Οικονομία, το Τουριστικό Μάνατζμεντ τη Διαχείριση του Ανθρώπινου Παράγοντα, τη Λογιστική, τη Χρηματοοικονομική για Στελέχη Τουρισμού, το Μάρκετινγκ Τουριστικών Προϊόντων, τις Νέες Τεχνολογίες, ενοποιούνται με καινοτόμες μεθόδους και ιδέες για τη δημιουργία των μελλοντικών ηγετών στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς Καθηγητής Νικόλαος Β. Γεωργόπουλος τονίζει: «Θέλουμε οι απόφοιτοί μας να αποτελέσουν στελέχη τουρισμού υψηλού επιστημονικού επιπέδου.

Κινούμαστε εμπρός με μεγάλο ενθουσιασμό για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις ενός απαιτητικού επιχειρηματικού τουριστικού περιβάλλοντος, μην παραβλέποντας τα σημαντικά καθημερινά θέματα. Ο συνδυασμός ενός δυναμικού, καινοτόμου προγράμματος σπουδών που αξιοποιεί τις τεχνολογίες αιχμής με διακεκριμένους καθηγητές και εργατικούς φοιτητές είναι η βάση της επιτυχίας του νέου Τμήματος. Οι διδάσκοντες, οι φοιτητές μας και σε λίγα χρόνια και οι απόφοιτοι μας, πρόκειται να δημιουργήσουν ένα απαράμιλλο δίκτυο ανθρώπων που θα θέτει τα υψηλότερα πρότυπα για ηγεσία στην παγκόσμια τουριστική οικονομία».
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση