Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Συμμετοχή της εταιρείας ΗΠΕΙΡΟΣ στην έκθεση τροφίμων και ποτών «GULFOOD»

Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ συμμετείχε στην 23η έκθεση τροφίμων και ποτών «GULFOOD» στο Dubai World Trade Center, με 5.000 εκθέτες, σε εθνικά ή αυτόνομα περίπτερα, αλλά και περισσότερους από 95.000 επισκέπτες από 185 χώρες το κόσμου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι εξαγωγές αποτελούν στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξης της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ, με τα προϊόντα της να βρίσκονται πλέον κυριολεκτικά στις πέντε ηπείρους.

Η στρατηγική της εταιρείας στο εξωτερικό συνδέεται άμεσα με τη γενικότερη προώθηση της ελληνικής/μεσογειακής κουζίνας, με την εκπαίδευση του καταναλωτή στις διατροφικές και γευστικές αξίες των ελληνικών τυριών, αλλά και με τη γνωριμία τους με άλλα τυριά ΠΟΠ, εκτός της φέτας.

Σημειώνεται ότι η ΗΠΕΙΡΟΣ διαθέτει ήδη θυγατρικές στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Αυστραλία και στις ΗΠΑ, προκειμένου να διαχειρίζεται αποτελεσματικότερα τη δραστηριότητά της σε αυτές τις σημαντικές αγορές, ενώ οι εξαγωγές της, το 2017, σημείωσαν αύξηση 17%.

H ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα. Επεξεργάζεται ετησίως περίπου 27.000 τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος και διαθέτει ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στον Αμμότοπο Άρτας, στην Ήπειρο.
Ετικέτες: ,

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση