Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Σπουδαίες επιτυχίες των Ελλήνων χορευτών στην Ιταλία

Οι Έλληνες διέπρεψαν σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, στον διεθνή elite διαγωνισμό «Domenico Modugno» που διεξήχθη στην Ιταλία, με τη συμμετοχή περίπου 1000 χορευτών από 22 χώρες.

Πρόκειται για την ομάδα που συγκροτήθηκε από τους νικητές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλασικού και Σύγχρονου Χορού, που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Κολεγίου Αθηνών στις 4 Μαρτίου 2018 από τη διοργανώτρια ομάδα της Morgana.

Για πρώτη φορά, οι νικητές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος συμμετείχαν σε διεθνή διαγωνισμό, αποσπώντας μάλιστα και διάκριση στο Λέτσε και στον φημισμένο θεσμό που φέρει το όνομα του διάσημου Ιταλού τραγουδιστή Ντομένικο Μοντούνιο.

Η Ελληνική αποστολή κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και να κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις. Στους Solist, την 1η θέση στο Σύγχρονο Solo Seniors κατέκτησε η Αναστασία Γαλάτη και στο Σύγχρονο Solo Teens η Μαρία Τζούλη πήρε τη 2η θέση. Στην κορυφή βρέθηκε το ομαδικό του σύγχρονου χορού αποτελούμενο από τις Γαλάτη Αναστασία, Τζουλη Μαρία, Ζογα Δανάη, Χαλκιά Όλγα, Πασσα Φωτεινή, Τσιμεκα Κωνσταντίνα από τη Σχολή Χορού Άννα Τσαουση. Η χορογράφος τους, Ιωάννα Στρατή, κατέκτησε το βραβείο της κορυφαίας ανάμεσα σε διακεκριμένους χορογράφους από όλο τον κόσμο. Τέλος, στο Σύγχρονο Ντουέτο, η Αναστασία Γαλάτη και η Όλγα Χαλκιά πήραν τη 2η θέση.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση