Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Επίσκεψη Τόσκα στην έδρα της Σχολής Αστυφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας επισκέφθηκε χτες Δευτέρα 26 Μαρτίου, τη Σχολή Αστυφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας στην Κομοτηνή, συνοδευόμενος από το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγο Νικόλαο Μενεξίδη και το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικό Διευθυντή Μιχαήλ Σεβδυνίδη.

Η υποδοχή έγινε από τον Διοικητή της Σχολής, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννη Τζουβάνα, ο οποίος ενημέρωσε τον κ. Αναπληρωτή Υπουργό για τα τρέχοντα ζητήματα της εκπαίδευσης και απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό παρουσία των εκπαιδευομένων Δοκίμων Αστυφυλάκων.

Κατόπιν ο κ. Τόσκας στην ομιλία του προς τους Δόκιμους Αστυφύλακες, έδωσε οδηγίες για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, επισημαίνοντας ότι η απόκτηση των γνώσεων εντός της Σχολής θα αποτελέσει για αυτούς πολύτιμο εφόδιο.

Ακόμη, υπογράμμισε ότι οι ενέργειές τους πρέπει να είναι νόμιμες, έτσι ώστε να καταστούν ικανοί και άξιοι, από κάθε άποψη, να υπηρετήσουν τον πολίτη και την κοινωνία.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση