Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

TripAdvisor: Νέα υπηρεσία προβολής καταλυμάτων

Ένα νέο εργαλείο για την προβολή των καταλυμάτων εισάγει η μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα στο κόσμο, TripAdvisor. Η νέα διαφημιστική υπηρεσία ονομάζεται Sponsored Placements και επιτρέπει στις επιχειρήσεις καταλυμάτων να προσελκύουν την προσοχή των ταξιδιωτών που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα και να κατευθύνει ποιοτικούς και στοχευμένους πελάτες στα καταλύματα.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να ξεκινούν μια καμπάνια Sponsored Placements επιλέγοντας ανάμεσα σε τρεις επιλογές κόστους και καθορίζοντας το μέγιστο όριο δαπανών για προβολή.Στη συνέχεια, οι διαφημίσεις κατευθύνονται αυτόματα σε πολύ σχετικές αναζητήσεις καταλυμάτων στον προορισμό. Οι επιχειρήσεις χρεώνονται μόνο για τα κλικ που λαμβάνουν οι διαφημίσεις τους.

Πώς προβάλλονται τα τουριστικά καταλύματα

Με τις νέες τοποθετήσεις με χορηγία, οι επιχειρήσεις εμφανίζονται επάνω από τα αποτελέσματα αναζήτησης και οι άνθρωποι μπορούν να επικοινωνούν απευθείας μαζί τους μέσω των συνδέσμων Business Advantage. Βοηθούν δε στην εξοικονόμηση εξόδων προμήθειας επειδή οι καταναλωτές επικοινωνούν απευθείας ή κάνουν κράτηση στην ιστοσελίδα της επιχείρισης.

Η νέα υπηρεσία λανσάρεται έπειτα από τριετή δοκιμαστική λειτουργία, κατά την οποία πάνω από 10.000 ιδιοκτήτες καταλυμάτων προβλήθηκαν σε αυτήν, ξεκινώντας χιλιάδες διαφημιστικές καμπάνιες σε περισσότερους από 5.500 προορισμούς.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση