Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Αρχίζει το πρωτάθλημα στην υπερπήδηση εμποδίων!

Το τριήμερο, 20 – 22 Απριλίου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η έναρξη του Πρωταθλήματος στο άθλημα της Υπερπήδησης Εμποδίων. Ο 1ος αγώνας θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, στο Ολυμπιακό ιπποδρόμιο με άμμο. Στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν κορυφαίοι Έλληνες ιππείς και αμαζόνες από όλη την Ελλάδα.

Ο 1ος αγώνας Πρωταθλήματος θα αρχίσει στις 13.00 την πρώτη ημέρα και περιλαμβάνει τους πρώτους γύρους των κατηγοριών Νεολέκτων Ίππων 4-5 ετών, 6 ετών και 7 ετών και τρία αγωνίσματα ελεύθερης συμμετοχής ύψους 1.05μ., 1.15μ. και 1.25-1.30μ. Την δεύτερη ημέρα ο αγώνας θα αρχίσει στις 10.00 και περιλαμβάνει τους 2ους γύρους των κατηγοριών νεολέκτων ίππων, την κατηγορία παίδων και την Δ ύψους 1.15μ, την Κατηγορία Α ύψους 1.40μ., και τις κατηγορίες Αμαζόνων και ΓΒ ύψους 1.25μ. Την τρίτη και τελευταία ημέρα το πρόγραμμα θα αρχίσει επίσης στις 10.00 με τέσσερις κατηγορίες την Γ ύψους 1.20μ, την Εφήβων και την Β ύψους 1.30μ, την Κατηγορία Νέων Ιππέων ύψους 1.35μ. και την Κατηγορία Ενηλίκων ύψους 1.45μ.

Ο αθλητής που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στους δύο αγώνες πρωταθλήματος και τον τελικό θα αναδειχθεί πρωταθλητής στην Κατηγορία Ενηλίκων. Αντίθετα, στις υπόλοιπες κατηγορίες Παίδων, Εφήβων και Νέων Ιππέων οι Πρωταθλητές θα αναδειχθούν μόνο στον τελικό αγώνα του Μαΐου. Αμαζόνα της χρονιάς θα αναδειχθεί επίσης η αθλήτρια που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στους δύο αγώνες πρωταθλήματος και τον τελικό.

Ο επόμενος 2ος αγώνας Πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένος στις 6 και 7 Μαΐου και ο τελικός το τετραήμερο 17- 20 Μαΐου επίσης στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση