Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Φουρλής, Μαρτίνη, Νικολαίδου και Βατίδη οι πρώτοι νικητές

Την Κυριακή ολοκληρώθηκε επιτυχώς και με πολλές συμμετοχές στο Ολυμπιακό ιπποδρόμιο με άμμο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο ο 1ος αγώνας Πρωταθλήματος στην Υπερπήδηση Εμποδίων.

Στην κατηγορία Ενηλίκων ύψους 1.45μ., ο Πρωταθλητής 2015, Αλέξανδρος Φουρλής (ΙΟΜ) με τον Grandeur, πέτυχε την 1η του νίκη μετά από αγώνα διαβάθμισης μεταξύ τριών αθλητών με την γρηγορότερη άπταιστη διαδρομή σε χρόνο 44,78. Δεύτερος ήταν ο Πρωταθλητής 2016, Γρηγόρης Βόγλης με την Quelly Briquedale (ΕΙΟ) με 0 βαθμούς και χρόνο 44,90 και τρίτος ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος (ΙΟΕ) με τον Dicpario με 4 βαθμούς.

Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων, νικήτρια ήταν η περσινή Πρωταθλήτρια Εφήβων, Πάολα Μαρτίνη (ΙΑΟΦ) με τον Electic Elvis με 4 βαθμούς ποινής. Στην 2η θέση ήταν ο Γιώργος Αμούτζας (IOMS) με τον Fulton με 8 βαθμούς και στην 3η θέση Αθανασία Κυριακοπούλου (ΙΟΒΟΠ) με την Joli Ceur με 12 βαθμούς.

Στην Κατηγορία Εφήβων ο αγώνας διαβάθμισης έκρινε και πάλι τις πρώτες θέσεις. Με τον καλύτερο χρόνο 30,90 και άπταιστη διαδρομή πρώτη ήταν η Αναστασία Νικολαίδου (ΑΚΙΘ) με τον Flippo, ενώ ακολούθησαν στην 2η και 3η θέση ο ασημένιος Βαλκανιονίκης 2017 Δημήτρης Δρούγας (ΙΠΠΟΚ) με τον Magic de France με άπταιστη και χρόνο 32,94 και η Βαλέρια Ζαχαρίου (ΙΟΒΟΠ) με τον D’artagnan με 4 βαθμούς.

Στην κατηγορία Παίδων πρωταγωνίστρια ήταν η Άννυ Μαγιό Βατίδη (ΙΠΟΑ), που κέρδισε την 1η και 3η θέση με τα δύο άλογά της Zeppelin και C Anton H με άπταιστες διαδρομές και χρόνους αντίστοιχα 67,71 και 73,3. Δεύτερος ήταν ο Αλέξανδρος Καρανικόλας (ΙΠΠΟΣ) με την Alexandra με χρόνο 72,12.

Στην κατηγορία Αμαζόνων την πρώτη νίκη πέτυχε η Κατερίνα Doubodel (ΙΟΒΟΠ) με την Persona Capitol με τον καλύτερο χρόνο 69,63. Δεύτερη ήταν η Helen Schut (ΙΟΒΟΠ) με τον Chicago με 0 βαθμούς και χρόνο 71,19 και τρίτη η Δάφνη Κεσίσογλου (IOMS) με τον B Bommel με 0 βαθμούς και χρόνο 74,77.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση