Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Με επιτυχία ο διεθνής αγώνας στην Κατερίνη!

Την περασμένη Κυριακή διεξήχθη επιτυχώς και με καλό καιρό ο πρώτος διεθνής αγώνας της χρονιάς στο άθλημα της Ιππικής Αντοχής, καθώς και ο 3ος Διασυλλογικός Αγώνας που έγινε παράλληλα.

Στην κατηγορία των 80 χμ. του διεθνούς αγώνα τρεις Έλληνες ιππείς πήραν τις πρώτες θέσεις. Ο Δημήτρης Δουλγέρης με τη Naomi ήταν στην 1η θέση ολοκληρώνοντας τη διαδρομή του σε 05:29:52, ο Πρωταθλητής 2017, Παντελής Σαλονικιός με τον Amir ήταν στην 2η θέση και η Αντιγόνη Νταλλιάνη με τον GA Nireas ήταν στην 3η θέση. Οι 3 αθλητές κατάφεραν να πάρουν πρόκριση για συμμετοχή σε μελλοντικούς διεθνείς αγώνες 2* και σε Βαλκανικά Πρωταθλήματα, κάτι που αποτελούσε τον βασικό στόχο για τη διοργάνωση αυτού του διεθνή αγώνα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΕΟΙ.

Στον εθνικό αγώνα, που άγγιξε τις 30 συμμετοχές, τρεις αθλητές από την Ρόδο και μία από το Κιλκίς κέρδισαν τις πρώτες θέσεις. Την κατηγορία Β των 80 χμ. η Νάταλι Πιλατάκη με τον Bess Habib (ΚΕΙΡ), την Κατηγορία Γ των 60 χμ. ο Μανόλης Μαχραμάς με την Giorgia (ΚΕΙΡ), την Κατηγορία Δ των 40 χμ. η Ιωάννα Χατήρη με την Daisy (ΙΟΡΟΔ) και την Κατηγορία Ε των 20 χμ. η Μαρία Δρίνη (ΙΟΚΙΛ) με τον Francesco.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση