Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Το πρώτο Ελληνικό Β2Β Roadshow στην Αμερική

Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση του συνεδρίου της ASTA στην Αθήνα, συνεχίζεται η μεγάλη προώθηση της Ελλάδας στα τουριστικά γραφεία της Αμερικής πάντα με το δίκτυο-μελών της ASTA – με το 2ο Roadshow της North Events σε 3 πόλεις!

Για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις και προορισμούς να συναντήσουν εξειδικευμένα τουριστικά γραφεία και ταξιδιωτικούς πράκτορες σε μεγάλες πόλεις της Αμερικής, με την σημαντική συνεργασία και κύρος της ASTA (American Society of Travel Agents). Είναι χαρακτηριστικό ότι το «Roadshow» θα ταξιδεύσει στην Βοστώνη, στην Νέα Υόρκη αλλά και στην Ουάσινγκτον και περιλαμβάνει σειρά εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν, παρουσιάσεις τουριστικών προορισμών, γευσιγνωσίες παραδοσιακών προϊόντων αλλά και εκδηλώσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος που αποτυπώνουν την Ελλάδα ως έναν από τους κορυφαίους προορισμούς της Ευρώπης αλλά και του κόσμου.

Οι ημερομηνίες τον Μάϊο με τις πόλεις των επαγγελματικών συναντήσεων είναι οι εξής:

α) 07.05.2018 στη Βοστώνη
β) 08.05.2018 στην Νέα Υόρκη
γ) 09.05.2018 στην Ουάσιγκτον

Περισσότεροι Αμερικανοί τουρίστες στην Ελλάδα

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στην Ουάσιγκτον, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΣΕΤΕ και της FEDHATTA.

Αν και έχουν απομείνει μόνο λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Roadshow τον Μάιο, ο ενθουσιασμός και οι συμμετοχές από Αμερικανικής πλευράς σημειώνουν αύξηση, ενώ από ελληνικής πλευράς έχουν απομείνει ελάχιστες ακόμη θέσεις.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση