Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Πέντε μετάλλια ο ελληνικός απολογισμός της 3ης ημέρας στο Presidents Cup 2018

Το ελληνικό ταεκβοντό κατέκτησε πέντε μετάλλια, όλα στις μικρές ηλιακά κατηγορίες, κατά τη διάρκεια της 3ης ημέρας για το 3rd World Taekwondo President’s Cup-European Region που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν ο Ιωάννης Πράπας (Δίας Λάρισας) στα -48 κιλά εφήβων και η Ελένη Εργάτη (Δίας Ιωαννίνων) στα -44 κιλά κορασίδων. Στην τρίτη θέση βρέθηκαν ο Ευάγγελος Νικολάου (Χουαράνγκ Μαχητές -53κ. παίδων), Ραφαέλ Παππάς (Αττική Δύναμη, -53κ. παίδων) και Μιχαήλ Σικοβέλας (Επίλεκτη ομάδα ΕΤΑΒΕ -48κ. εφήβων). Και οι πέντε αθλητές εξασφάλισαν την απευθείας πρόκρισή για τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήμα των ηλικιακών κατηγοριών τους.

Με την ολοκλήρωση της 3ης ημέρας, ο συνολικός απολογισμός της Ελλάδας στο τουρνουά κατηγορίας G2, είναι 17 μετάλλια, δύο εκ των οποίων σε Ολυμπιακές κατηγορίες ανδρών (2η θέση Τεληκωστόγλου -80κ.) και γυναικών (3η θέση Μητσοπούλου -67κ.).

Στο 3d World Taekwondo President’s Cup-European Region συμμετέχουν συνολικά 2.500 αθλητές από 63 χώρες απ` όλον τον κόσμο. Φιλοξενείται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα και είναι βαθμολογούμενο στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020». Διοργανώνεται από την World Taekwondo Europe (WTE) και γίνεται με την υποστήριξη της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ).
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση