Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Οκτώ μετάλλια ο ελληνικός απολογισμός της 4ης ημέρας στο Presidents Cup 2018

Το χρυσό μετάλλιο έλειψε από το ελληνικό ταεκβοντό για δεύτερη συνεχή μέρα στο Presidents Cup, με τις διακρίσεις να έρχονται και πάλι από τις κατηγορίες παίδων/κορασίδων και εφήβων/νεανίδων. Οκτώ μετάλλια κατέκτησαν οι Έλληνες αθλητές την προτελευταία ημέρα, φτάνοντας συνολικά τα 25 έως τώρα στη διοργάνωση που φιλοξενείται στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.

Στο δεύτερο σκαλοπάτι του πόντιουμ των νικητών ανέβηκαν ο Χρήστος Φραδέλος (Νικόμαχος Βόλου) στα -61 κιλά παίδων και ο Ερμής Κότσι (Εθνικός 95) στα -65 κιλά παίδων. Στην 3η θέση βρέθηκαν οι Θεοπούλα Σαρβανάκη (Άθλησις, -55κ. κορασίδων), Αθανάσιος Αγγουρίδας (Αβάντας, -61κ. παίδων), Φίλιππος-Ιωάννης Μπαρδάς Στάζιτς (Τύρναβος, -65κ. παίδων), Χριστόδουλος Σαρηγεωργίου (Άτλαντας Περιστερίου, -65κ. παίδων), Γιώργος Πανταζής (Φωτιά, -78κ. εφήβων) και Δέσποινα Παπαδοπούλου (Ορέστης Βασίλης Ξάνθης, -63κ. νεανίδων).

Στο 3d World Taekwondo President’s Cup-European Region συμμετέχουν συνολικά 2.500 αθλητές από 63 χώρες απ` όλον τον κόσμο. Φιλοξενείται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα και είναι βαθμολογούμενο στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020». Διοργανώνεται από την World Taekwondo Europe (WTE) και γίνεται με την υποστήριξη της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ).

Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση