Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Μεγάλη επιτυχία με Τεληκωστόγλου – Μητσοπούλου

Αισιόδοξα μηνύματα ενόψει Τόκιο 2020 από τον Απόστολο Τεληκωστόγλου και την Νάσια Μητσοπούλου που κέρδισαν μετάλλια σε Ολυμπιακές κατηγορίες του τάε κβο ντο, στο 3ο President's Cup που διεξάγεται στο Ολυμπιακό κέντρο των Άνω Λιοσίων.

Ο μεν αθλητής της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο ασημένιο μετάλλιο για την Ελλάδα στον θεσμό που μετράει ήδη τρία χρόνια ζωής, ενώ η αθλήτρια του Αίαντα Αγίου Δημητρίου κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο στις γυναίκες. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι και τα δύο μετάλλια ήρθαν σε Ολυμπιακές κατηγορίες, με τους Τεληκωστόγλου και Μητσοπούλου να έχουν σίγουρη άνοδο κάποιων θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη του επόμενου μήνα.

Στις υπόλοιπες ηλικιακά κατηγορίες, η Ελλάδα κατέκτησε οκτώ μετάλλια, εκ των οποίων δύο χρυσά με τους Μάριο Διονύση Λιατό (ΑΣ Περιστερίου) στα -49 κιλά παίδων και την Ελένη Τελιοπούλου (ΑΣ Βύρωνα) στα -55 κιλά νεανίδων.

Στις κατηγορίες ανδρών/γυναικών, όσο και σε αυτές των παίδων/κορασίδων και εφήβων/νεανίδων, οι τρεις πρώτοι/ες κάθε κατηγορίας πήραν την απευθείας πρόκριση για τα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα του 2018.

Όλα τα ελληνικά μετάλλια:
ΧΡΥΣΑ
-49 κιλά παίδων: Μάριος Διονύσιος Λιατός (ΑΣ Περιστερίου)
-55 κιλά νεανίδων: Ελένη Τελιοπούλου (ΑΣ Βύρωνα)
ΑΣΗΜΕΝΙΑ
-80 κιλά ανδρών: Απόστολος Τεληκωστόγλου (Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης)
-68 κιλά εφήβων: Ανάργυρος Σοφοτάσιος (Δύναμη Πατρών)
-52 κιλά νεανίδων: Υβόννη Κωνσταντινίδου (ΑΣ Βύρωνα)
-55 κιλά νεανίδων: Χριστίνα Παππά (Αίαντας Αγ. Δημητρίου)
ΧΑΛΚΙΝΑ
-67 κιλά γυναικών: Νάσια Μητσοπούλου (Αίαντας Αγ. Δημητρίου)
-45 κιλά παίδων: Κωνσταντίνος Σολακίδης (Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης)
-49 κιλά παίδων: Ηλίας Χουρίδης (Χουαράνγκ Μαχητές)
-52 κιλά νεανίδων: Μάρθα Μανουσακίδου (ΕΤΑΒΕ)

Στο 3d World Taekwondo President’s Cup-European Region συμμετέχουν συνολικά 2.500 αθλητές από 63 χώρες απ` όλον τον κόσμο. Φιλοξενείται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα και είναι βαθμολογούμενο στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020». Διοργανώνεται από την World Taekwondo Europe (WTE) και γίνεται με την υποστήριξη της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ).
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση