Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Ποια νέα ξενοδοχεία ετοιμάζονται να ανοίξουν σύντομα

Η τουριστική έκρηξη, που καταγράφεται στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, είναι λογικό να προσελκύει το επενδυτικό ενδιαφέρον. Ήδη αρκετά επενδυτικά σχέδια βαίνουν προς την ολοκλήρωσή τους και επίκειται το άνοιγμα νέων ξενοδοχειακών μονάδων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της χώρας.

Η GBR Consutling, στην τελευταία της ανάλυση, αναφέρει ορισμένα από τα νέα ξενοδοχεία, που «έρχονται». Ιδού ποια είναι:

Στην Αθήνα:

** Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου Athenaeum Grand, στη Λεωφόρο Συγγρού, ολοκλήρωσαν τη μετατροπή ενός άλλου ακινήτου στη Λ. Συγγρού 123 σε 5αστερο ξενοδοχείο, που άνοιξε ήδη με την ονομασία Athenaeum Palace & Luxury Suites με 108 πολυτελή δωμάτια και σουίτες και 240 κλίνες.
** 5άστερο ξενοδοχείο δημιουργείται και στο κτίριο, που βρίσκεται στη γωνία των οδών Ακαδημίας και Ομήρου, από τον όμιλο Yazbeck, το όνομα αυτού:Academia of Athens, Autograph Collection της Mariott.
** Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, εξάλλου, αναμένεται ο διαγωνισμός για τη μίσθωση του πρώην ξενοδοχείου Εσπέρια στην οδό Σταδίου.

Στη Θεσσαλονίκη:

** Την 1η Ιουνίου ανοίγει το Antigon Urban Chic Hotel, 5 αστέρων, με 38 δωμάτια.
** Η οικογένεια Δούδου κατασκευάζει το 5 αστέρων Olympion City Hotel. Το ακίνητο 8 ορόφων θα διαθέτει 27 δωμάτια και θα ανοίξει την άνοιξη του 2019.
** Σύντομα αναμένεται να ανοίξει το Mood Luxury Rooms, 18 δωματίων, στα Άνω Λαδάδικα.
** Σε ένα ιστορικό κτήριο στη Λαδάδικα, λειτουργεί ήδη το 4αστερο ξενοδοχείο Bahar Boutique με 16 δωμάτια
** Σε 6όροφο κτίριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατασκευάζονται 23 διαμερίσματα, με μέγεθος από 25 έως 55 τ.μ. το καθένα, τα οποία θα διατίθενται προς τουριστική μίσθωση μέσα από τις διεθνείς πλατφόρμες, όπως η AirBnB,

Στην υπόλοιπη Ελλάδα:

** Στην παραλία Λάμπη στην Κω επίκειται το άνογμα του ξενοδοχείου Lango Design Hotel & Spa, 55 δωματίων, υπό τη διαχείριση του HIP Hospitality.
** Στις 23 Μαΐου το πρώην ξενοδοχείο Capsis θα ανοίξει εκ νέου ως 5αστερο resort Akti Imperial
** Στη Ζάκυνθο ανοίγει τις επόμενες ημέρες το ξενοδοχείο Olea All Suite 105 δωματίων και στην Κέρκυρα το Rodostamo Hotel & Spa 77 δωματίων στην Κέρκυρα.
** Επίσης στη Σκιάθο θα ανοίξουν τα ξενδοχεία Elive (πρώην Ξένια) 104 δωματίων και KB Ammos.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση