Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Τα Λεσβιακά προϊόντα στις Βρυξέλλες

Το Σάββατο 5 Μαΐου οι Βρυξέλλες μύρισαν Λεσβιακά προϊόντα. Στην πλατεία Schuman οι επισκέπτες της υπαίθριας γιορτής «Fete du Pain» γνώρισαν και δοκίμασαν τα προϊόντα μας, καθώς τιμώμενη περιοχή ήταν η Λέσβος. Η παρουσίαση ήταν μια πρωτοβουλία του Φορέα Τουρισμού Μολύβου και του Lesvos Food Fest σε συνεργασία με το «A Discovering Network» και τη βοήθεια του «The Olive Tree Group». Τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν σε πρωτότυπους συνδυασμούς fingerfood ήταν το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, τα εξαιρετικής ποιότητας γαλακτοκομικά, τα μυρωδάτα βότανα, τα ντόπια αλίπαστα, τα παραδοσιακά λικέρ και το μοναδικό μας απεριτίφ, το ούζο.

Η εκδήλωση οργανώθηκε στο πλαίσιο των δράσεων προβολής των κάθετων(εναλλακτικών) αγορών του δικτύου κάτω από την ομπρέλα του brand Lesvos The Other Aegean. Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου, διοργανωτής του φεστιβάλ Lesvos Food Fest, που φέτος θα πραγματοποιηθεί από 5-15/7 σε 9 περιοχές του νησιού μέσα από αυτές τις δράσεις στοχεύει:

• Στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων που συνδέονται με τη γαστρονομία και την προβολή των προϊόντων της Λέσβου στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.
• Στη δικτύωση και κινητοποίηση των ομογενών του εξωτερικού, που δραστηριοποιούνται με επιτυχία στον επισιτιστικό και γαστρονομικό κλάδο για την κοινή διαφήμιση και προβολή της γαστρονομίας της Λέσβου και σε άλλες πόλεις του εξωτερικού.

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου ευχαριστεί τις εταιρείες ΛΕΒΑ Μπουχλής, Παναγιώτης Γανώσης, ΕΒΑ Ποτοποιία, Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Στύψης, ΤΕΠΕΣ προϊόντα ελιάς, και Γαλακτοκομική Λέσβου για την ευγενική προσφορά των προϊόντων τους που ταξίδεψαν την τοπική γαστρονομία στην Ευρώπη.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση