Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Κυνήγι τρούφας στα Μετέωρα

Μια εξαιρετική πρόταση, μοναδική στην Ελλάδα, μας φέρνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών. Από το τέλος Μαρτίου μέχρι τέλος Οκτωβρίου διοργανώνει Κυνήγι Τρούφας στην περιοχή των Μετεώρων.

Τέσσερις τρουφοκυνηγοί, πέντε τρουφόσκυλα και επτά σεφ περιμένουν επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο, να απολαύσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία.

Ήδη μεγάλα τουριστικά γραφεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν κλείσει μεγάλο αριθμών επισκέψεων για το 2018 αλλά και για το 2019.

Η μοναδικότητα αυτής της εναλλακτικής τουριστικής πρότασης συνίσταται στο γεγονός ότι δεν εξαντλείται απλά στο κυνήγι και την εύρεση του πανάκριβου αυτού υπόγειου μανιταριού. Συνεχίζεται με τρουφομακαρονάδα, που μαγειρεύεται επί τόπου στο δάσος και συνοδεύεται με ένα εξαιρετικό τοπικό κρασί, και συνδυάζεται με επίσκεψη – ξενάγηση στο Μουσείο, όπου δίνεται η δυνατότητα γευσιγνωσίας μανιταριών.

Επίσης, την δραστηριότητα αυτή μπορούν να την παρακολουθήσουν σχολεία, με ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, καθώς και μεμονωμένοι επισκέπτες σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Τελικά αποδεικνύεται ότι η Ελλάδα δεν διαθέτει μόνον «ήλιο και θάλασσα», αλλά και πολλούς κρυμμένους θησαυρούς, τους οποίους μας καλεί να ανακαλύψουμε.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση