Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Οι πρωταθλητές υπερπήδησης εμποδίων 2018

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε με τις απονομές των Πρωταθλητών 2018 στις 19 Μάιου το ΜΕΤΚΑ Πρωτάθλημα Ιππασίας 2018στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Στην Κατηγορία Ενηλίκων, ο Αλέξανδρος Φουρλής (ΙΟΜ) με τον Grandeur επέστρεψε στους τίτλους μετά από τρία χρόνια κερδίζοντας τον τίτλο του Πρωταθλητή. Συγκέντρωσε στους τρεις αγώνες πρωταθλήματος τους περισσότερους βαθμούς 59 και κατέκτησε την κορυφή. Δεύτερος Πρωταθλητής ήταν ο Αυγερινός Λινάρδος (ΕΙΟ) με την Fulanda με 40 βαθμούς και στην 3η θέση ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος (ΙΟΕ) με τον Dicaprio, με τους ίδιους βαθμούς. Νικήτρια στο αγώνισμα Grand Prix ήταν η Άννα Παπαγεωργίου (ΙΟΒΟΠ) με τον LC Waikiki Akino με 2 βαθμούς.

Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων η Πάολα Μαρτίνη με τον Elctic Elvis (ΙΑΟΦ) ήταν η μοναδική που ολοκλήρωσε την προσπάθειά της με 0 βαθμούς στους τέσσερις γύρους κερδίζοντας τον τίτλο της Πρωταθλήτριας, ενώ πήρε και τη χθεσινή νίκη. Στην 2η θέση ήταν ο Λεωνίδας Παλέγδας (ΙΟΠΙ) με την Calista de la Hart με 4 βαθμούς και στην 3η θέση η Σελήνη Ποππ με τον Brandy Sugar με 14 βαθμούς.

Στην Κατηγορία Εφήβων Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Άννα Δανάλη (ΙΟΜ) με τον Mr Chayotte Z (ΙΟΜ) έχοντας τους λιγότερους βαθμούς ποινής στους τέσσερις γύρους, 11. Δεύτερος Πρωταθλητής ήταν ο Αντώνης Αντωνίου (ΙΟΚΟΥΒ) με την Inca με 13 βαθμούς και τρίτη η Λουτσιάνα Ξεπαπαδάκη (ΙΟΜ) με τον Unique du Holme με 29 βαθμούς. Νικητής του χθεσινού Grand Prix ήταν ο Δημήτρης Δρούγας (ΙΠΠΟΚ) με τον Magic de France.

Στην Κατηγορία Παίδων τους λιγότερους βαθμούς ποινής, 2, στους τέσσερις γύρους συγκέντρωσε η Αθηνά Ζολώτα Γιάρα (ΙΟΒΟΠ) με τον Stamiro 2, που κέρδισε τον τίτλο της Πρωταθλήτριας για 2η συνεχόμενη φορά, αλλά και το χθεσινό αγώνισμα Grand Prix με 0 βαθμούς. Στην 2η θέση του Πρωταθλητή ήταν η Άννυ Βατίδη με τον Canton H (ΙΠΟΑ) με 4 βαθμούς και στην 3η θέση με 13 βαθμούς ο Συμεών Παρασχάκης (ΑΙΟΒ) με τον Boris.

Τέλος στην Κατηγορία Αμαζόνων, μετά τους 3 αγώνες πρωταθλήματος Αμαζόνα 2018 αναδείχθηκε η Κατερίνα Doubodel (ΙΟΒΟΠ) με την Fleur με τους περισσότερους βαθμούς στο σύνολο 54. Δεύτερη ήταν η Carina Pettersson (ΙΟΘΕΡ) με τον Cartoons Chili με 30 βαθμούς και τρίτη η Χριστίνα Ρούτιμαν (ΕΙΟ) με την Diane H με 28 βαθμούς. Νικήτρια του χθεσινού αγωνίσματος Grand prix ήταν και πάλι η Κατερίνα Doubodel με την Fleur με 0 βαθμούς.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση