Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Δράσεις του ΕΟΤ στη Ρωσία

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ενέκρινε δράσεις για τουριστική προώθηση στη Ρωσία.

Αναλυτικά, ενέκρινε δαπάνη συνολικού ποσού 25.000 ευρώ με Φ.Π.Α. για τη διοργάνωση δύο εκδηλώσεων από την Εκκλησιαστική/Βυζαντινή χορωδία Αθηνών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στη Μόσχα και στην Αγία Πετρούπολη που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έτους τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας 2017-2018.

Σύμφωνα με σχετικό έγγραφό του γραφείου Ε.Ο.Τ. Ρωσίας και Κ.Α.Κ., τα μέλη της αποστολής της Βυζαντινής Χορωδίας Αθηνών αποτελούνται από 24 άτομα, πλέον τον Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομο και τον Πανοσιολογιότατο πατέρα Σπυρίδωνα Κατραμάδο που θα τους συνοδεύσουν (Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος). Το σύνολο των ατόμων ανέρχεται σε 26 άτομα. Η πρώτη συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου, στην Ιστορική Αίθουσα της Ιεράς Συνόδου στο ιστορικό κτήριο της Μητρόπολης της Μόσχας, και η δεύτερη στις 5 Ιουνίου στην Αγία Πετρούπολη, στην Αίθουσα του Ιερού Ναού της εικόνας της Θεοτόκου Feodorovskaya.

Επίσης, από την 1 έως τις 3 Ιουνίου ο Προϊστάμενος του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ρωσίας & Κ.Α.Κ., κ. Πολύκαρπος Ευσταθίου πρόκειται να μεταβεί στο Γιελεντζίκ της Περιφέρειας Κράσνονταρ Κράι. Ο κ. Ευσταθίου θα συμμετάσχει στα εγκαίνια του Τουριστικού φεστιβάλ αφιερωμένου στην Αρχαία Κληρονομιά της Ρωσίας (η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Αρχαία Ελλάδα) και η οποία διοργανώνεται από την Περιφέρεια του Κράσνονταρ και το Ρωσικό Υπουργείο Πολιτισμού στο πλαίσιο του έτους τουρισμού Ρωσίας –Ελλάδας.
Ετικέτες: ,

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση