Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για συνεδριακό τουρισμό στην Ελλάδα

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που έρχονται από την 16η Διεθνή Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού ΙΜΕΧ στη Φρανκφούρτη, η οποία πραγματοποιήθηκε από 15 έως και 17 Μαΐου 2018.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επαγγελματικές εκθέσεις παγκοσμίως με αποκλειστικό αντικείμενο τα συνέδρια, τα σεμινάρια και τα ταξίδια κινήτρων, στην οποία συμμετείχε και ο HAPCO.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των διοργανωτών, υπολογίζεται ότι συνολικά 9.000 hosted buyers πραγματοποίησαν περισσότερες από 68.000 ατομικές συναντήσεις, παρακολούθησαν παρουσιάσεις και συμμετείχαν σε ομαδικά workshops.

Ο HAPCO - φιλοξενούμενος στο περίπτερο του ΕΟΤ- συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου για τη χώρα μας ως ιδανικού για συνεδριακό προορισμό και οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου ενημέρωσαν τους επισκέπτες από όλον τον κόσμο για τα πλεονεκτήματα διοργάνωσης συνεδρίων, σεμιναρίων και ταξιδιών κινήτρων στην Ελλάδα, πηγαίνοντας ένα βήμα εμπρός τον Συνεδριακό Τουρισμό της χώρας μας. Η επόμενη έκθεση ΙΜΕΧ θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 23 Μαΐου 2019.
Ετικέτες: ,

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση