Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Η σημασία του διαδικτύου για τον τουρισμό στη Στυλίδα

Οι τουρίστες σήμερα θεωρούνται πιο ενήμεροι, ώριμοι, επιλεκτικοί και κριτικοί από ποτέ. Η πληροφόρηση που έχουν από πληθώρα μέσων και ιδίως το διαδίκτυο τους δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώνουν οι ίδιοι τις διακοπές τους και να αναζητούν την ικανοποίηση μέσα από εναλλακτικές δραστηριότητες. Η ιστοσελίδα, προσφέρει πολλές δυνατότητες προσέλκυσης ομάδων τουριστών οι οποίοι θέλουν να ξεφύγουν από τα στερεότυπα του μαζικού τουρισμού. Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Στυλίδας αποφάσισε τον εμπλουτισμό του δικτυακού του τόπο.

Εξάλλου, η δραστηριοποίηση στο διαδίκτυο πλέον επιβάλλεται στη διεθνή ανταγωνιστική τουριστική αγορά και από τον δικτυακό τόπο του δήμου απουσιάζουν οι επιχειρήσεις καθώς και τα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος επισκέψιμα σημεία της περιοχής. Ο κάθε προορισμός μπορεί να παραπέμπει με κάθε λεπτομέρεια και πλούσιο οπτικό και ηχητικό υλικό στον κάθε προορισμό. Η διαρκής ανανέωση και ενημέρωση των παρεχόμενων πληροφοριών αποτελεί κίνητρο για τους επισκέπτες να ανανεώνουν τις επισκέψεις τους με μεγαλύτερη συχνότητα.

Κατά συνέπεια, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας πρέπει να δημιουργήσει το τουριστικό προφίλ της Ανατολικής Φθιώτιδας, με κύριο άξονα το πολυδιάστατο των πλεονεκτημάτων της περιοχής, να συμβάλει ώστε ο επισκέπτης να γνωρίσει τις περιοχές, τα τοπικά προϊόντα, την παραδοσιακή κουζίνα και την καθημερινή ζωή των κατοίκων, τα πολιτιστικά στοιχεία και τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του χώρου αυτού και να είναι διαθέσιμο και σε ξένες γλώσσες.

Τέλος, η νέα ιστοσελίδα θα πρέπει να είναι ενημερωμένη με τα τρέχοντα γεγονότα, εκδηλώσεις και δραστηριότητες που έχουν τουριστικό ενδιαφέρον και διοργανώνονται στην περιοχή αλλά και να προβάλει τις επιχειρήσεις του τόπου, οι οποίες και θα συμβάλλουν στην πραγματοποίηση του εν λόγω έργου.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση