Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Νέο ξενοδοχείο της Νάξου στην Aqua Vista Hotels

Στη Νάξο επεκτείνεται η εταιρεία ξενοδοχειακού μάνατζμεντ μπουτίκ μονάδων Aqua Vista Hotels, προχωρώντας σε πολυετή συνεργασία με το Apricot and Sea Luxury Villas.

Το εντυπωσιακό Apricot and Sea Luxury Villas στην παραλία Ορκός, διαθέτει 9 νεόδμητες βίλες και 3 πισίνες, με κυκλαδική αρχιτεκτονική. Η κάθε βίλα έχει τη δική της ονομασία και αισθητική.

Σχολιάζοντας τη νέα αυτή συνεργασία η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels δήλωσε: «Έχοντας ήδη εδραιώσει την παρουσία μας στις Κυκλάδες, στοχεύουμε στην εξάπλωση του Ομίλου σε προορισμούς που συμβαδίζουν με το όραμά μας. Το Apricot and Sea Luxury Villas στη Νάξο αποτελεί ιδανικό παράδειγμα, χάρη στη μοναδική του τοποθεσία, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει στους επισκέπτες και τις άριστες σύγχρονες εγκαταστάσεις του. Καθώς συναντά τα υψηλά standards που μας εκφράζουν, είμαστε σίγουροι ότι θα εισάγει ένα νέο είδος φιλοξενίας στη Νάξο και ότι το νέο αυτό ξεκίνημα θα στεφθεί με επιτυχία και θα αποτελέσει την αρχή για περισσότερες συνεργασίες στο νησί».

Η Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 30 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Λέσβο και Σκιάθο.
Ετικέτες: ,

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση