Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Προβολή της Νάξου στην Ιταλία

Σημαντικά αναμένονται να είναι τα αποτελέσματα προβολής από το δημοσιογραφικό ταξίδι των κ.κ. Giorgio Versea και Elena Diamante, που διοργάνωσε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, την περίοδο 19-23/6.

Οι συμμετέχοντες που απόλαυσαν την φιλοξενία του νησιού, θα δημοσιεύσουν άρθρο στο περιοδικό CRAI με κυκλοφορία 80.000 τεύχη που διατίθεται σε χιλιάδες δημοφιλή εμπορικά κέντρα της ομώνυμης αλυσίδας, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού με υψηλό διαθέσιμο εισόδημα σε όλη την Ιταλία.

Επιπλέον, θα υπάρξει δημοσίευμα στο AMBIENTE EUROPA, έγκριτο Μέσο της Ιταλίας που ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον, τον Τουρισμό, την οικολογία και τις ειδικές και εναλλακτικές μορφές Τουρισμού. Το AMBIENTE EUROPA είναι τριμηνιαίο περιοδικό 100 σελίδων με κυκλοφορία περίπου 25.000 αντίτυπα.

«Τα ιδιαίτερα αισιόδοξα μηνύματα που λαμβάνουμε στην αρχή της σεζόν και που προμηνύουν ανοδική τροχιά της Νάξου για ακόμη μία χρονιά, δεν μας επιτρέπουν να επαναπαυόμαστε. Αντ’αυτού, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για ουσιώδη προβολή σε νέες αλλά και καθιερωμένες αγορές ενδιαφέροντος του προορισμού», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού μετά το πέρας της δράσης.
Ετικέτες: ,

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση