Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Ο Όλεγκ Νοβίτσκι συνατήθηκε με την Έλενα Κουντουρά!

Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αποτελεί ολοένα και πιο δημοφιλή επιλογή για την υλοποίηση προγραμμάτων αποκατάστασης των Ρώσων κοσμοναυτών,  συνδυάζοντας ιδανικά τους ιατρικούς και θεραπευτικούς σκοπούς με τις διακοπές.

O Όλεγκ Νοβίτσκι είναι ο πέμπτος Ρώσος κοσμοναύτης που μέσω των υλοποιούμενων προγραμμάτων επισκέπτεται ελληνικούς προορισμούς για την φυσική και ιατρική αποκατάσταση του. Η Υπουργός  Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε στο Υπουργείο τη Πέμπτη  με τον Ρώσο κοσμοναύτη Όλεγκ Νοβίτσκι και συζήτησαν για τα επαναλαμβανόμενα στην Ελλάδα προγράμματα φιλοξενίας των κοσμοναυτών καθώς και τα εξαιρετικά  πλεονεκτήματα που η  χώρα μας προσφέρει όλο το χρόνο,  λόγω του ιδανικού κλίματος, του ελκυστικού περιβάλλοντος  και των υψηλού επιπέδου εξειδικευμένων υπηρεσιών.

Η Υπουργός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις στενές σχέσεις των λαών της Ελλάδας και της Ρωσίας, στην δυναμική ανάπτυξη του τουρισμού μεταξύ των δύο χωρών  καθώς και στο σημαντικό αυξημένο ενδιαφέρον των Ρώσων να επισκεφθούν  τη χώρα μας,  συγκαταλέγοντάς την  στις πρώτες προτιμήσεις τους για διακοπές το 2017.

Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση