Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Τουριστικός οδηγός Θεσσαλονίκης στα Ισραηλιτικά

Ταξιδιωτικό οδηγό με τα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης,το shopping και τις τουριστικές διαδρομές που συνδέουν την πόλη με αξιοθέατα της Κεντροδυτικής Μακεδονίας θα κυκλοφορήσει σύντομα στα Εβραϊκά από εκδοτική ομάδα Ισραηλιτών.

Δύο δημοσιογράφοι μέλη της ομάδας Eretz που εκδίδει και το περιοδικό Metropolis βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη για τέσσερις ημέρες. Ήταν προσκεκλημένοι σε press trip που οργανώθηκε από το Γραφείο του Ισραήλ και τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Οι δημοσιογράφοι ακολούθησαν τουριστικές διαδρομές που συνδέουν την πόλη με άλλους γνωστούς τουριστικούς προορισμούς όπως η Βεργίνα, η Πέλλα, η Καστοριά, η Βέροια και η Χαλκιδική.

Η συγκεκριμένη ομάδα τα τελευταία χρόνια αναδεικνύει συστηματικά τις ομορφιές και τις υποδομές τουριστικών περιοχών της Ελλάδας. Σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει τουριστικός οδηγός (τσέπης) της Θεσσαλονίκης με τις συνδεδεμένες τουριστικές διαδρομές της μιας ημέρας, απευθυνόμενη στους χιλιάδες Ισραηλινούς τουρίστες που επισκέπτονται κάθε χρόνο την πόλη.

Η ίδια ομάδα έχει κυκλοφορήσει περιοδικό και έντυπους τουριστικούς οδηγούς για Αθήνα και Κρήτη, για τα Μετέωρα , το Βόλο, το Πήλιο και την νότια Μαγνησία.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση