Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Ο Beleon Group τιμήθηκε σαν το «Διαμάντι» της Ελληνικής Οικονομίας

Τα ετήσια βραβεία Diamonds of Greek Economy τιμούν τις πιο προοδευμένες Ελληνικές επιχειρήσεις για την αριστεία και την συμβολή τους στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας για το τρέχον έτος. Η επιλογή του καλύτερου από τους καλύτερους βασίζεται επίσης στην προσήλωση των υποψηφίων στα παγκόσμια πρότυπα όσον αφορά την πολιτική διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού καθώς και την εταιρική και κοινωνική ευθύνη.

Ανάμεσα σε άλλες τοπικές ναυαρχίδες το 2018, ο Beleon Group αναγνωρίστηκε σαν το «Διαμάντι» της Ελληνικής Οικονομίας για την ξεχωριστή συμβολή στην ανάπτυξη του εισερχόμενου τουρισμού πολυτελείας στην Ελλάδα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι προσπάθειες μας προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης του πολυτελούς τουρισμού στην Ελλάδα έχουν αναγνωριστεί σε εθνικό επίπεδο» δήλωσε η αντιπρόεδρος του Beleon Group κα Μπέλλα Αζωίδου μετά την ολοκλήρωση της τελετής των βραβείων. Επίσης σημείωσε, η κα Αζωίδου, ότι παρόλο το γεγονός ότι η νίκη ήταν μεγάλη ευχαρίστηση για την ίδια, δεν ήταν έκπληξη διότι τα τελευταία τρία χρόνια ο Όμιλος σημείωνε μεγάλα ποσοστά ανάπτυξης στις πωλήσεις σε Ξενοδοχεία Πολυτελείας: 92% το 2015-2016, 33% το 2016-2017 και 45% (έως την 1η Ιουνίου 2018) το 2017-2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελετή των βραβείων που πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιουλίου στη Μεγάλη Βρεταννία, στο Luxury Collection Hotel 5* της Αθήνας, παρακολούθησαν όχι μόνο υποψήφιοι για τα βραβεία «Diamonds of the Greek Economy» αλλά επίσης έλληνες αξιωματούχοι, εξέχοντες πολιτικοί και εκπρόσωποι της επιχειρηματικής ελίτ.

Ο τίτλος «Diamonds of the Greek Economy» είναι το τρίτο κατά σειρά βραβείο που κερδίζεται στο 2018. Στις 30 Ιουνίου 2018 ο Beleon Tours Travel Company (επίσης μέλος του Beleon Group) τιμήθηκε σαν Greece’s Leading Travel Agency 2018 και Greece’s Leading Destination Management Company 2018, τα οποία συχνά αναφέρονται σαν τα «Όσκαρ» της ταξιδιωτικής βιομηχανίας.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση