Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Δράσεις του ΕΟΤ σε Ρωσία και Γερμανία

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού έλαβε αποφάσεις για δράσεις τουριστικής προώθησης και Ρωσία και Γερμανία.

Αναλυτικά, ο ΕΟΤ Γερμανίας θα συμμετάσχει σε Roadshow που θα πραγματοποιήσει ο Τ.Ο. LMX Touristik στην Φραγκφούρτη στις 7 Αυγούστου.

Ο Τ.Ο. LMX Touristik ανήκει εδώ και 16 χρόνια στους λεγόμενους δυναμικούς Τ.Ο., κατέχοντας την 25η θέση στη γερμανική τουριστική αγορά και προσφέροντας ταξίδια σε συνολικά πάνω από 5.000 προορισμούς στον κόσμο, εκ των οποίων και σε 17 ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς (Αθήνα/Αττική, Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Ολυμπιακή Ριβιέρα, Πελοπόννησος, Κέρκυρα, Παξοί, Κρήτη, Ρόδος, Κως, Σάμος, Ζάκυνθος, Σκιάθος, Σκόπελος, Σκύρος, Σαντορίνη, Εύβοια) Σκοπός των Roadshows είναι η επιμόρφωση, η γνωριμία και η ανταλλαγή απόψεων των εργαζομένων σε ταξιδιωτικά γραφεία – συνεργάτες του T.O. LMX - με εκπροσώπους των προορισμών.

Επίσης, ο ΕΟΤ θα συμμετείχε στις εργασίες και τα master class gastronomy του Τουριστικού Φόρουμ «Gastronomic Routes of the Great Silk Road» που πραγματοποιήθηκε στο Ουλάν Ουντέ της Δημοκρατίας της Μπουράτιας (Ρωσική Περιφέρεια). Υπάλληλος του Ε.Ο.Τ. Ρωσίας & Κ.Α.Κ. μετέβη στην περιοχή από τις 17 έως τις 22 Ιουλίου για την προώθηση διαφημιστικού υλικού.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση