Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Νέο δρομολόγιο προς Θεσσαλονίκη το χειμώνα

Χειμερινό πρόγραμμα Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη εντάσσει η Lufthansa στο πρόγραμμα των χειμερινών πτήσεων. Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 28 Οκτωβρίου.

Σε δηλώσεις του ο γενικός διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου Lufthansa για την Ελλάδα και την Κύπρο, Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, είπε: «Η Θεσσαλονίκη έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο ως τουριστικός προορισμός. Εκτός από την προσωπικότητα που έχει ως πόλη, την κουλτούρα της, τη γαστρονομία και τη διασκέδαση που προσφέρει, αποτελεί ιδανική αφετηρία για πεζοπορίες και εξερεύνηση της Βόρειας Ελλάδας ή πέρασμα στη νοτιοανατολική Χαλκιδική. Βασιζόμενοι στα οικονομικά δεδομένα, στην αγορά ταξιδιών στη Βόρεια Ελλάδα, στις εμπορικές και επιχειρηματικές σχέσεις με τη Γερμανία, καθώς και στη μετακίνηση τουριστών ανάμεσα στην Ελλάδα και στη Γερμανία είχαμε αναπτύξει μεγάλο ενδιαφέρον για την επαναφορά του δρομολογίου Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το ενδιαφέρον αυτό μετουσιώθηκε σε απόφαση για την περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου Lufthansa στην περιοχή».

Η Lufthansa προσφέρει συνολικά έξι νέους προορισμούς από τη Φρανκφούρτη και το Μόναχο στο πρόγραμμα χειμερινών πτήσεων. Για πρώτη φορά θε εξυπηρετούνται Eilat και Agadir.

Το Eilat στα νότια του Ισραήλ θα εξυπηρετείται από τη Φρανκφούρτη τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Αεροσκάφη θα εκτελούν δρομολόγια από τη Φρανκφούρτη και ένα από το Μόναχο προς Agadir.

Νέα δρομολόγια στο πρόγραμμα είναι τα Φρανκφούρτη-Τεργέστη (Ιταλία) και Φρανκφούρτη-Θεσσαλονίκη (Ελλάδα).

Η Lufthansa έχει επίσης νέα δρομολόγια στο χαρτοφυλάκιό της από το Μόναχο. Το Εδιμβούργο εξυπηρετείται κάθε Τρίτη και Σάββατο και το Tromsø της Νορβηγίας τις Πέμπτες και τα Σάββατα.
Ετικέτες: ,

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση