Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Ξένοι δημοσιογράφοι του τουρισμού και της γαστρονομίας στη Χίο

Στη Χίο θα φιλοξενηθούν δημοσιογράφοι του ταξιδιωτικού και του γαστρονομικού ρεπορτάζ, στο πλαίσιο ταξιδιών εξοικείωσης, ώστε να γνωρίσουν το νησί και να πραγματοποιήσουν τα αντίστοιχα ρεπορτάζ σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της Γερμανίας, της Αυστρίας και του Καναδά.

Ειδικότερα, στη Χίο θα φιλοξενηθεί ο Γερμανός δημοσιογράφος του γαστρονομικού και τουριστικού ρεπορτάζ Sven Rahn, το διάστημα 19 με 23 Ιουλίου, καθώς και δύο συντελεστές της Καναδικής παραγωγής Epic Productions, οι οποίοι εργάζονται για την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ για τουριστικούς προορισμούς. Ειδικός στόχος των ανωτέρω παρουσιάσεων και παραγωγών, είναι η ανάδειξη της Βόρειας Χίου, των Μαστιχοχωρίων και των Ολύμπων.

Ο Γερμανός δημοσιογράφος κ. Rahn, διαθέτει την ηλεκτρονική ιστοσελίδα www.food-festivals.de, όπου παρουσιάζονται φεστιβάλ και γαστρονομικές εκδηλώσεις από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες και περιοχές, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με τις εφημερίδες Stuttgarter Nachrichten, Neues Deutchland, Rhein-Neckar-Zeitung, Munchner Merkur, Sudkurier. Εκτός από τη δική του ιστοσελίδα, ο δημοσιογράφος θα δημοσιεύσει άρθρα για το ταξίδι του στη Χίο και στη διαπεριφερειακή αυστριακή εφημερίδα Kurier, 551.000 αναγνωστών, 300.000 φύλλων, καθώς και σε άλλα έντυπα μέσα, κατόπιν επιβεβαίωσης.

Παράλληλα, στις 21 Ιουλίου οι συντελεστές της Καναδικής παραγωγής Epic Productions, κ. Ludovic Andolfo και ένας συνεργάτης του, θα ξεκινήσουν τις λήψεις για την παραγωγή του καναδικού ντοκιμαντέρ, με αφετηρία τους Ολύμπους.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση