Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Δράσεις τουριστικής προβολής σε Καρδίτσα και Τρίκαλα

Δράσεις τουριστικής προβολής υλοποιούν η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, ο Δήμος Αργιθέας Καρδίτσας και ο Δήμος Τρικκαίων.

Ειδικότερα, η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας ενέκρινε την αναπαραγωγή έντυπου υλικού στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της περιφέρειας, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών στο «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ – ΝΑΟΙ- ΝΕΟΤΕΡΑ ΜΝΗΜΕΙΑ», γεγονός το οποίο προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον σε πολίτες και φορείς. Το υλικό διανέμεται παράλληλα σε διάφορες διοργανώσεις που συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπως εκθέσεις, συνέδρια και εκδηλώσεις και προσφέρεται ως δώρο σε επίσημους προσκεκλημένους. Η ανωτέρω απόφαση ελήφθη λόγω εξαντλήσεως των αποθεμάτων, ενώ η νέα δαπάνη για τη δημιουργία του εντύπου ανέρχεται στις 14.990 ευρώ.

Παράλληλα, ο Δήμος Αργιθέας Καρδίτσας, στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγράμματος δράσεων για την τουριστική προβολή του, έλαβε την απόφαση δημιουργίας ταυτότητας «citybranding», εγκρίνοντας προς τούτο το ποσόν των 2.480,00 ευρώ.

Τέλος, ο Δήμος Τρικκαίων ενέκρινε την εκτύπωση και επανεκτύπωση εντύπων τουριστικής προβολής της πόλης, συνολικής δαπάνης 5.000 ευρώ υμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
Ετικέτες: ,

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση