Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Τρεις νέες βίλες στη διαχείριση των Aqua Vista Hotels

Η Aqua Vista Hotels ενισχύει την παρουσία της στο Villa Management με την προσθήκη τριών νέων μονάδων στο portfolio της.

Οι πρόσφατες συνεργασίες με τα Nalas Cave και Linos Suites στο ιστορικό χωριό Εμπορείο, μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες περιοχές της Σαντορίνης, καθώς και αυτή με τις Red Rock Villas στο Ακρωτήρι, επεκτείνουν το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου, συστήνοντας παράλληλα νέους μοναδικούς προορισμούς στους επισκέπτες του νησιού.

Η Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2005 και έχει παρουσία στη Σαντορίνη με περισσότερα από 30 boutique ξενοδοχεία και πολυτελείς βίλες.

Ο Όμιλος συνεχίζει να εφαρμόζει τη στρατηγική του για διαχείριση προσεκτικά επιλεγμένων μονάδων με ξεχωριστό χαρακτήρα, με τις νέες συνεργασίες να ενισχύουν την παρουσία του στον τομέα του Villa Management, ενός από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τουριστικούς κλάδους τα τελευταία χρόνια.

Τόσο το Nalas Cave όσο και το Linos Suites αποτελούν παραδοσιακές κατοικίες στο χωριό Εμπορείο, οι οποίες έχουν ανακαινιστεί. Και τα δύο καταλύματα φέρουν στοιχεία της αρχιτεκτονικής του νησιού, ενώ απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν την ιστορία της Σαντορίνης σε ένα από τα λιγότερο γνωστά σημεία της.

Το Nalas Cave συνδυάζει το κλασικό λευκό των Κυκλάδων με γήινα πέτρινα στοιχεία που του προσδίδουν ζεστασιά.

Το Linos Suites, ένα παλιό οινοποιείο που έχει μετατραπεί σε δύο μοναδικές σουίτες με jacuzzi, διαθέτει θέα στο κάστρο, στα σοκάκια και στις θολωτές εκκλησίες του Εμπορείου.

Παράλληλα, οι υπόσκαφες Red Rock Villas σε μια ήσυχη τοποθεσία στο Ακρωτήρι, ξεχωρίζουν για το minimal design τους που ενσωματώνει μοντέρνες τάσεις στη διακόσμηση με λευκούς και γήινους τόνους και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση