Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Απόλυτα ασφαλής προορισμός η Ελλάδα

Η Ελλάδα είναι απολύτως ασφαλής, τονίζουν οι χρήστες του διαδικτύου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που υπεβλήθη στο Quora, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα υποβολής ερωτημάτων κάθε είδους.

«Ταξιδεύω στην Ελλάδα τώρα και υπάρχουν πολλοί τουρίστες. Απίστευτο σκηνικό, υπέροχο φαγητό, μικρές καφετέριες - και ατελείωτες συζητήσεις για την πολιτική και το μέλλον της Ελλάδας,», σχολιάζει χρήστης, προσθέτοντας:

«Πολλοί Έλληνες έχουν υποφέρει τα τελευταία 5-6 χρόνια της κρίσης, αλλά η ζωή συνεχίζεται ούτως ή άλλως και είναι τόσο φιλικοί και φιλόξενοι όσο ήταν πάντα».

«Ένας Έλληνας φίλος μου πήγε στο αεροδρόμιο χθες να πάρει κάποιον. Όταν γύρισε, μου είπε: «Όταν είδα τις οικογένειες των τουριστών να βγοίνουν από το αεροπλάνο, ήμουν τόσο ευτυχισμένος που πραγματικά ήθελα να τους ευχαριστήσω και να τους ευχηθώ να περάσουν πολύ καλές στιγμές στη χώρα μου», αναφέρει άλλος.

Σχετικά με το θέμα αν΄ληψης μετρητών από τα ΑΤΜ τονίζουν ότι δεν πρέπει να υπάρχει καμιά ανησυχία: οι περιορισμοί δεν ισχύουν για ξένες κάρτες.

Η μόνη κακή επισήμανση: οδηγοί ταξί στην Αθήνα επιβεβαιώνουν την κακή φήμη τους με πολλά περιστατικά εξαπάτησης τουριστών.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση