Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Πρόγραμμα συνδιαφήμισης με tοur operators της Τουρκίας

Ο ΕΟΤ ενέκρινε το πρόγραμμα συνδιαφήμισης του Γραφείου του Οργανισμού στην Τουρκία με Τοur Operators συνολικού ύψους 102.359 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τour Οperator Pronto Tours

Πρόκειται για έναν από τους δύο μεγαλύτερους tour operators τηςΤουρκίας. Οργανώνει πακέτα σε 87 χώρες του κόσμου και έχει 46 υποκαταστήματα σε όλη την Τουρκία.Χρησιμοποιεί κάθε χρόνο 2.000.000 ευρώ για διαφημιστική καμπάνια offline και 1.000.000 ευρώ για digital καμπάνια καθιστώντας τον συγκεκριμένο Τ.Ο ως τον καθοδηγητή γνώμης στον εν λόγω τομέα.

Διαθέτει τμήματα Outgoing, Ingoing, DMC, Ticketing , MICE, Visa Services, F.I.T & Guest Relations. Ο εξερχόμενος τουρισμός αγγίζει τους 80.000 τουρίστες σε 87 χώρες, και από αυτούς οι 41.158 τουρίστες ταξίδεψαν στην Ελλάδα το 2017. Για φέτος αναμένεται αύξηση 300% καθώς σύμφωνα με συνημμένη ηλεκτρονική αλληλογραφία του Τ.Ο. έχουν προστεθεί και οι κρουαζιέρες για Ελλάδα.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί ως εξής :

Οnline- Digital Media Plan:

-Search Engine Marketing, δηλαδή Adwords καταχώρηση που περιέχει και γραπτό περιεχόμενο στην Google (380k impressions)
-GDN banner display στην Google Display Network
-Διαφημιστικό βίντεο στο Youtube
-Social Media (Facebook, Instagram, Twitter ) Posts

Οutdoor:

-Εβδομαδιαία προβολή προωθητικών spots στο μετρό της Κωνσταντινούπολης, στα ferries (καράβια), speedboats και συμβατικά πλοία της γραμμής που συνδέουν την Ευρωπαϊκή με την Ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης στον Βόσπορο καθώς και στο Metro Bus.

-Σινεμά: Σποτ 30 δευτερολέπτων σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες metropol.
-Στις οθόνες των ΜΜΜ θα προβάλλονται σποτ 15-30 δευτερολέπτων.

Tour Operator ETS Tours

Αποτελεί τον μεγαλύτερο tour operator της Τουρκίας. Έχει το 62% market share μεταξύ των δέκα μεγαλύτερων tour operators που πραγματοποιούν οργανωμένα πακέτα διακοπών. Καλύπτει με πολλαπλά πακέτα 60 προορισμούς στην Τουρκία και περίπου 40 προορισμούς στο εξωτερικό. Το 2016 διαχειρίστηκε πακέτα που αφορούσαν 1.500.000 τουρίστες. Διαθέτει δικά του κρουαζιερόπλοια και αποτελεί αντιπρόσωπο των μεγαλύτερων εταιρειών κρουαζιέρας στην Τουρκία όπως Norwegian Cruise Line, Carnival Cruise, Disney Cruise, Costa Cruise, Silver Sea, Uniworld. Επίσης, έχει στην ιδιοκτησία της την αεροπορική εταιρεία Atlas Global. Επιπρόσθετα, διαχειρίζεται μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες στην Τουρκία.
To πρόγραμμα με τον tour operator έχει ως εξής:

Offline

- Έντυπες καταχωρήσεις στις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία εφημερίδες της Τουρκίας , ήτοι HURRIET, SABAH, SOZCU, MILLIYET , έως τις 8 Αυγούστου.

Tour operator Jolly Tours

Το δίκτυο των πρακτορείων του tour operator επεκτείνεται σε όλη την Τουρκία και απευθύνεται σε μεσαία και υψηλά εισοδηματικά στρώματα με κύριο κίνητρο διακοπών την αναψυχή και την πολυτέλεια. Προσφέρει επιλογές στα ελληνικά νησιά, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει 800 σημεία πώλησης και 150 αποκλειστικά γραφεία franchise. To ποσοστό ετήσιας αύξησης του κύκλου εργασιών τους το 2017 ανήλθε σε 45%. Το 2017 έστειλε περίπου 31.200 Τούρκους τουρίστες και φέτος στοχεύει σε μια αύξηση της τάξης του 60%. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί ως εξής:

Οnline- Digital Media Plan

-Προβολή φίλμ σε Youtube and Social Media
-Προβολή θεματικών βίντεο (γαστρονομία, πολιτιστικός τουρισμός, τουρισμός ευεξίας) στα κανάλια του Jolly.
-Διαφημιστικά banners στο Υοutube.
-Διαφημιστικές καταχωρήσεις στα Social Media Jolly Tours

Οutdoor

-Προβολή φίλμ 20‘’ στο μετρό της Κωνσταντινούπολης (χρονικής διάρκειας μίας εβδομάδας)
-Προβολή φίλμ 15’’ στο Izmir Digital Screens (στην Σμύρνη, χρονικής διάρκειας τριών εβδομάδων
-Προβολή καταχωρήσεων σε τρία digital Megalights

Οffline

-Προβολή των σποτ του ΕΟΤ στα τηλεοπτικά κανάλια Kanal D και Show TV, πέντε φορές την ημέρα ανά εβδομάδα εβδομάδα.
Ετικέτες: ,

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση