Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Δωρεά για ανέγερση κτιρίου για τους πληγέντες της πυρκαγιάς

To ποσό των 8.000 ευρώ εισφέρουν ως δωρεά θυγατρικές του ομίλου Louis με σκοπό την ανέγερση κτιρίου δημόσιου συμφέροντος για τα παιδιά που πλήγηκαν από τις φονικές πυρκαγιές.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο όμιλος: «Πολύ δύσκολες ώρες περνά αυτό το διάστημα ολόκληρος ο Ελληνισμός. Η χώρα πενθεί για τον αδόκητο χαμό δεκάδων ανθρώπων, μετά την τραγωδία που έπληξε τις περιοχές της Αττικής.

Η LGS Handling, η Louis Travel και η Louis Aviation, θυγατρικές του Ομίλου Louis, αντιλαμβανόμενες ότι οι μεγαλύτερες ανάγκες αυτή τη στιγμή εντοπίζονται στην ανοικοδόμηση υποδομών στις περιοχές που πλήγηκαν από τις πυρκαγιές, ένωσαν δυνάμεις με το προσωπικό τους που κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των €4,000 και έτσι προσθέτοντας οι εταιρείες άλλες €4,000 εισφέρουν συνολικά το ποσό των €8,000 στον Οργανισμό Hope For Children με σκοπό την ανέγερση κτιρίου δημόσιου συμφέροντος για τα παιδιά που πλήγηκαν από τις φονικές πυρκαγιές.

Με την εισφορά αυτή, η συνολική στήριξη του Ομίλου Louis και του προσωπικού του προς τους πληγέντες των πυρκαγιών στην Αττική, συμπεριλαμβανομένων και των €30,000 από τη Louis Hotels, ξεπερνά τις €38,000».
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση