Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Προβολή της Ρόδου με τη Mouzenidis Travel στη Ρωσία

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενέκρινε τη διαφημιστική προβολή του νησιού της Ρόδου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ρωσίας, για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, συνολικού κόστους 4.950 ευρώ.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν διαφηµιστικές εκστρατείες στα επίσηµα κοινωνικά µέσα επικοινωνίας της Mouzenidiς Travel στη Ρωσία. Ο αριθµός ακολούθων της Mouzenidis Travel στο επίσηµο γκρουπ στο VK, μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Ρωσίας, είναι 24.200 (B2C) και 1.900 (B2B). Προς τούτο, θα γίνονται 2 διαφημιστικές αναρτήσεις ανά µήνα.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί εκστρατεία στο Facebook, με δύο διαφημιστικές αναρτήσεις το μήνα στο επίσημο γκρουπ της Mouzenidis Travel, η οποία έχει 18.600 B2C και 3.500 B2B ακολούθους.

Επιπροσθέτως,θα υλοποιηθούν άµεσες διαφηµιστικές εκστρατείες στο VK, στο Facebook και στο Instagram, στο οποίο υπάρχουν περισσότεροι από 22 εκατοµµύρια χρήστες κάθε µήνα. Οι διαφηµιστικές καµπάνιες περιλαμβάνουν αναζήτηση και επιλογή των bloggers 100.000 και πλέον ακολούθων, προετοιµασία εγγράφων, ανάπτυξη του κόνσεπτ, έλεγχο δηµοσιεύσεων, παροχή τόσο στατιστικών στοιχείων, όσο και εκθέσεων, καθώς και προετοιµασία φωτογραφιών.

Τέλος, προβλέπεται διαφήµιση σε Διαδικτυακές Τουριστικές Πύλες.
Ετικέτες: ,

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση